Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiEski Apple CEO’sundan yeni telefon markası: Obi Worldphone

    Eski Apple CEO’sundan yeni telefon markası: Obi Worldphone

    obi worldphone

    Apple’ın bir dönem CEO’luğunu üstlenen ve şirket kurucularından Steve Jobs’la yaşadığı uzun soluklu polemiklerle filmlere dahi konu olan John Sculley, yeni girişimi Obi Worldphone’u duyurdu. Gelişmekte olan ülkeler odaklı bir akıllı telefon markası olan Obi Worldphone’u yakında Türkiye pazarında da göreceğiz…

    Şirketin ilk modelleri de duyuruldu; Obi Worldphone SF1 ve SJ1.5 adları altında iki cihazla düşük bütçe/yetenekli telefon formunun tüketicilere sunulmasının planlandığı görülürken cihazlardan SJ1.5’in 129 dolar ve SF1’in 199 dolardan başlayan fiyat etiketlerine sahip olacağı kaydediliyor.

    obi worldphone

    5 inç Full HD ekrana sahip SF1 modelinde Qualcomm Snapdragon 615 işlemci, 2 GB RAM, 16GB dahili depolama özellikleri öne çıkıyor. 5 megapiksel ön/13 megapiksel arka kamerayla gelecek akıllı telefonun 3 GB RAM/32 GB depolama kapasitesine sahip üst donanımlı versiyonu da bulunuyor.

    obi worldphone

    SJ1.5 ise 5 inçlik HD ekran, 8 megapiksel arka/5 megapiksel ön kamera, 16 GB dahili depolama kapasitesi, 3000mAh batarya ve 4 çekirdekli MediaTek işlemcisi ile orta seviye bir model olarak teknoloji raflarında yer almaya hazırlanıyor. Her iki modelin de yazılım tabanını Android işletim sistemi oluşturuyor.

    Obi Worldphone modellerinin satışa çıkacağı ilk ülkeler de açıklandı: Vietnam, Endonezya, Tayland, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Kenya, Nijerya, Tanzanya, Güney Afrika, Pakistan, Türkiye ve Hindistan.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN