Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Satın Alma RehberiErkeklerin Gözünden Sevgililer Günü Hediyeleri

    Erkeklerin Gözünden Sevgililer Günü Hediyeleri

    Sevgililer Günü için teknolojik bir hediye ile kalıcı bir imza atmanız mümkün. Biz de bu amaçla erkeklerin hoşuna gidecek ürünleri sizler için derledik.

    URBAN-REVOLT-21562-Pixi-Katlanır-VR
    URBAN REVOLT 21562 Pixi
    Sanal gerçeklik dünyası herkesi imrendirecek ürünlerle adından söz ettirmeye devam ederken Google CardBoard’un uygun çözümünü bir kenara atmış değiliz. Urban da CardBoard’u kendi tarzıyla geliştirmeyi başarmış ve ortaya başarılı ve uygun fiyatlı bir ürün çıkmış. 6 inçe kadar telefonlarla uyumlu bu kutunun en önemli artısı katlanabilir yapısı. Bu sayede daha az yer tutan ürün plastik olduğu için de karton rakiplerine göre çok daha dayanıklı. Sanal gerçekliğe ilgi duyan herkes için ideal bir hediye olan Urban Revolt Pixi için bu adresi ziyaret edin.

    package

    PARROT Airborne Cargo Travis Drone
    Uzaktan kumandalı araçlar her zaman erkekler için popüler bir alandır. Ancak son yıllarda droneların bu kategoriyi uzak ara domine ettiğini söyleyebiliriz. Fiyat / performans açısından öne çıkan Parrot’un bu model 15 cm uzunluğunda ve 63 gram ağırlığında. Dikey yerleştirilen kamera sayesinde drone’un hızını ölçmek ve 1 GB dahili hafızayı kullanarak fotoğraf çekmek mümkün. Ürünün yapısı gereği üzerine Lego figürleri de takılabiliyor. Bu da yaratıcı bir çekim için avantaj sağlayabilir. Daha fazla bilgi için sizi bu adrese yönlendiriyoruz.

    indir

    SONY HDRAS300.E35
    Aksiyon kameralar her geçen gün hayatımızda daha da yaygın hale geliyor. Sony ve ZEISS® Tessar™ lens ortaklığı sonucu üretilen bu kameranın rakiplerine göre en büyük avantajı Balanced Optical SteadyShot özelliği sayesinde titremelerin önüne geçilmesi. FullHD 60FPS çekim yapabilen ürün su geçirmez kılıfıyla birlikte geliyor. Ürünü özel fiyatıyla buradan detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

    FCR-HS4_card_reader
    KINGSTON USB 3.0 Hi-Speed Kart Okuyucu
    Fotoğraf ve video dosyalarıyla haşır neşir olmayı seven herkes kaliteli bir kart okuyucuya sahip olmak ister. Piyasada isimsiz olarak satılan ürünlerin çabuk bozulması ve daha da kötüsü veri kaybına neden olduğu düşünülürse Kingston’ın USB 3.0 destekli yeni okuyucusu evladiyelik bir çözüm olabilir. Okuyucunun yüksek hızda veri transferi dışında önemli bir artısı profesyonellerin tercih ettiği UHS I-II kart standardını desteklemesi. Görsel olarak da şık bir tasarıma sahip ürün artı özellikleriyle oldukça beğeni toplayacaktır. Daha fazla bilgi için bu adresi ziyaret etmeyi unutmayın.

    JBL-Reflect-Response_Black_001_dvHAMaster

    JBL Reflect Wireless Kulaklık

    Sportif ve şıklığı bir araya getiren bu kulaklık JBL kalitesini taşıyor. Ürünü Bluetooth üzerinden kablosuz olarak kullanabildiğimiz için yeni nesil iPhone dahil birçok telefonla uyumlu hale getirmek mümkün. Her ne kadar suyun içerisine tamamen batırılması tavsiye edilmese de JBL Reflect’i su geçirmez yapısı ve fosforlu rengiyle gece kullanımlarında tercih edebilirsiniz. Dahili mikrofonuyla görüşme yapma imkanı da sunan ürün dengeli bir ses kalitesi veriyor. Daha fazla bilgi için burayı ziyaret edebilirsiniz.
    71b+1BFkhEL._SL1500_

    WD My Passport Ultra 1TB
    Bulut çözümleri yaygınlaşmaya başlasa da klasik depolama çözümlerinden vazgeçmek mümkün değil. Günümüzün büyüyen dosyalarını saklamak için iyi bir harice harddiske hiçbir erkek hayır diyemez. Alanında kalitesini ispatlamış WD, USB 3.0 desteği ve 256-bit donanım tabanlı şifreleme özelliğiyle rakiplerinden ayrılıyor. Ürünün ince ve hafif tasarımı ve beyaz gibi göz alıcı renkleri unutulmaz bir hediye seçeneği olabilir. Daha fazla bilgi için burayı ziyaret etmeyi unutmayın.

     

    Hediye Çeki
    Karşınızdaki kişiye ne alacağınızdan emin olamadığınız durumlarda imdadınıza bir can simidi edasıyla hediye çeki gelecektir. Her ne kadar hediye çeki ilk bakışta “romantik” gözükmese de yanlış bir hediye almaktan iyidir. Bilhassa erkekler için hediye kartının işlevselliği çok önemlidir. Hediye çeki konusunda ise akılcı davranmak hediyenin değerini artıracaktır. Oyunlara ilgi duyan biri için dijital oyun satın alma platformu Steam veya iOS tercih eden biri için iTunes kart ya da daha kapsamlı bir seçenek için Mediamarkt hediye çekleri tercih edilebilir.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN