Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelEn iyi çevrimiçi video düzenleme uygulamaları

    En iyi çevrimiçi video düzenleme uygulamaları

    En iyi çevrimiçi video düzenleme uygulamaları listemizde yer alan uygulamalar, kullanım bakımından ciddi kolaylıklar sağladığı gibi kaliteli bir şekilde işlemlerinizi tamamlayabileceğiniz uygulamalardır. Geçmiş yıllara damgasını vurmuş olan bu uygulamalar, 2021 yılında da çevrimiçi video düzenlemek için de yine en fazla tercih edilenler arasındadır.

    Listemizde yer verdiğimiz bu uygulamaların ücretsiz olmaları, üyelik ve indirme gibi zorunluklarının bulunmaması da, bu uygulamaların en güzel özellikleridir.

    En iyi çevrimiçi video düzenleme uygulamaları 2021

    Online Video Cutter

    Farklı birçok dosya biçimiyle işlem yapabilmenize imkân veren uygulamayı kullanarak videolarınızın formatını değiştirebilir, kırma ve döndürme gibi farklı işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Uygulamanın en olumsuz yanı en fazla 500 MB büyüklüğüne kadar olan videoları, düzenlemeye izin verilmesidir.

    Ancak uygulamanın iyi yönlerine baktığımızdaysa Adobe Flash gereğinin olmaması, ücretsiz olmasıyla birlikte gizliliğe önem vermesidir.

    RotateMyVideo.net

    Videoları sosyal medya platformlarına göre ayarlamak için en iyi çevrimiçi video düzenleme uygulamaları arasında yer alan RotateMyvideo ile videolarınızı, yatay ve dikey formatlara getirebilirsiniz. Diğer yandan videonun en boy oranlarını değiştirebilir, video üzerinde basit çeşitli uygulamaları da yapabilirsiniz.

    Compressify

    En iyi çevrimiçi video düzenleme uygulamaları

    Yüksek olan video boyutlarını kaliteden ödün vermeden düşürmeye yarayan uygulama, bu sayede video boyutu sınırlaması bulunan sosyal medya sitelerine video yüklemeniz için kolaylık sağlar. Birçok dosya formatını destekleyen uygulama, videolarınızda farklı düzenlemelere de olanak vermektedir.

    VideoLouder

    Video sesinin ayarlanması için harika bir seçenek olan VideoLuder, video formatının yanında video boyutunda değişiklik yapılmasını da sağlamaktadır. XVID, MP4, MPEG ve AVI uzantılı dosyaların düzenlenmesine fırsat veren uygulamanın en kötü yanı, 500 MB’a kadar izin vermesidir.

    En iyi çevrimiçi video düzenleme uygulamaları

    Basit ara yüzü sayesinde kolay bir kullanım sunan VideoLouder, işleminiz tamamlandıktan kısa bir süre sonra videonuzu sunucusundan silerek kullanıcı gizliliğine önem veren uygulamalarda biridir.

    Kapwing

    Video URL’si ya da bilgisayardan videoyu yükleyerek düzenleme yapabileceğiniz Kapwing sayesinde, videonuzun formatını değiştirebilir ya da yüklemek istediğiniz sosyal medya sitesine göre boyutunu değiştirebilirsiniz. Videonuzu herhangi bir sosyal medya sitesine yükleyecekseniz, o siteyi seçenekler arasından seçtiğinizde videonuz o siteye en uygun boyuta gelmektedir.

    En iyi çevrimiçi video düzenleme uygulamaları

    Videolarınızı kırpmanıza, ses, görsel veya yazı eklemenize imkân veren uygulama, aynı zamanda videonun arka planını siyah beyaz yapma gibi özelliklere de sahiptir. En iyi çevrimiçi video düzenleme uygulamaları listemizdeki Kapwing’ten, ücretsiz yararlanabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN