Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunEn beğenilen Android oyunları sizler için derledik.

    En beğenilen Android oyunları sizler için derledik.

    Bu haftaki yazımızda haziran ayında kullanıcılar tarafından en beğenilen oyunları derledik.

    NFS Heat Studio

    Oyun dünyasında ilk akla gelen en iyi yarış oyunlarından biri hiç tartışmasız Need for Speed’dir. İlk Need for Speed oyunu çıktığından bu yana birçoğumuzun en sevdiği oyunlardan biri olmuştur. Oyunda yer alan araçları kendi zevkinize göre özelleştirmek, seviye atlamak, yarışların galibi olmak büyük zevk verir. Bugün Need for Speed serisinin mobil cihazlar için tasarlanmış yeni bir uygulaması ile karşınızdayız. NFS Heat Studio ile süper bir araba koleksiyonu oluşturabiliyor ve dünyanın en harika arabalarını ortaya çıkarabiliyorsunuz. Dünyanın en sıra dışı arabalarını toparlayıp özelleştirerek bunları NFS Heat’te oynayabiliyorsunuz. Uygulamayı ücretsiz olarak indirip kullanabiliyorsunuz.

    Uygulamayı indirmek için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.gp.novanfs20

    Evil Lands

    Listemizin ikinci sırasında bir rol yapma oyunu olan Evil Lands var. Adından da anlaşılacağı gibi oyunda kötülere karşı büyük bir savaş veriyorsunuz. Oyunun kahramanı olarak gizlenmiş canavarlar, ejderhalar, boss’larla savaşarak dünyayı kurtarıyorsunuz. Oyunda kendinize en uygun karakteri seçerek size verilen görevleri tamamlıyorsunuz. Ayrıca diğer oyuncularla da iş birliği yaparak dünyayı asalak yaratıklardan temizlemeye çalışıyorsunuz. Oyunda birçok büyülü yer ve zindan bulunuyor. Buraları keşfedip, ormanda büyük bir mücadele vererek becerilerinizde ustalaşıp oyunun en cesur kahramanı haline geliyorsunuz. Çok oyunculu bir oyun olan oyunda dünyanın her yerinden oyuncularla oynama imkanı da buluyorsunuz. Oyunu ücretsiz olarak indirip oynayabiliyorsunuz.

    Oyunu indirmek için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ragequitgames.evillands

    Dream League Soccer 2020

    Listemizin üçüncü sırasında futbolseverlere yönelik bir oyun olan Dream League Soccer 2020 var. 4.000’i aşkın FIFPro™ lisanslı futbolcu arasından seçim yaparak hayalinizdeki futbol takımını oluşturup dünyanın en iyi futbol takımlarına karşı telefonunuzun ekranından mücadele ediyorsunuz. Oyunda bulunan 8 adet kümede üst sıralara tırmanmaya çalışıyorsunuz. Oyunda maç yorumları, takım özelleştirmeleri ve diğer özellikler bulunuyor. Futboldan hoşlanıyorsanız denemenize değecek bir oyun.

    Oyunu indirmek için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.firsttouchgames.dls7

    True Surf

    Gerçek hayatta sörf yapamadıysanız üzülmeyin telefonunuza indireceğiniz bu oyunla gerçek hayatta sörf yapıyormuşçasına eğleneceğinizden eminiz. True Axis’in simülasyon motoru üzerine kurulan oyun canlı Surfline hava durumu tahminleriyle destekleniyor ve müthiş bir keyif veriyor. Oyun gerçek verilerle her gün güncelleniyor. True Surf ile evde kapalı kaldığınız bugünlerin tadını sörf yaparak çıkarabilirsiniz.

    Oyunu indirmek için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trueaxis.truesurf

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN