Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelEMUI 10 güncellemesinde büyük değişiklik!

    EMUI 10 güncellemesinde büyük değişiklik!

    EMUI 10 güncellemesi alacak telefonlar listesi, yüz binlerce kullanıcıyı ilgilendiriyor. Android 10 tabanlı işletim sistemi, Mate 30 serisinde kendisine yer buldu. Huawei, daha önce 33 adet modelin Ekim 2019 – Kasım 2019 tarihleri arasında güncelleme alacağını da belirtmişti.

    EMUI 10 güncellemesi alacak telefonlar

    EMUI 10 güncellemesi alacak telefonlar listesi yenilendi

    Bazı akıllı telefon modelleri için beta testlerini başlatan Huawei, bazı modeller için ise erteleme kararı aldı. İlgili listede gelecek yıla kadar güncelleme almayacak modellerden bazıları yer alıyor. Peki bu akıllı telefonlar arasında hangi isimler var?

    Yenilenen liste, P30 ailesinin kasım ayının ortasında “Stabil ROM” güncellemesini alacağını ve Mate 20 X (4G) de dahil olmak üzere Mate 20 serisinin kasım ayının son günlerinde tazeleneceğini gösteriyor. Bunun dışında Mate 10 için son durum ne?

    Stabil Rom olarak adlandırılan güncellemeler, istikrarlı çalıştığı için pek güncellenmeyen tamamlanmış sürümlerdir. Mate 10 ailesindeki cihazlar, kasım ayının sonunda yenilenecek akıllı telefonlar arasında yer alıyor. Huawei, Honor ekibini merak edenler için de bir açıklama yaptı.

    Buna göre Honor 20, Honor 20 Pro, V20 ve Honor Magic 2 modelleri de kasım ayının son günlerinde gelişimi ve altyapısı tamamlanmış olan stabil sürüm eşliğinde donatılacak. Ekim ayında başlatılan testler, aralık ayına kadar devam edecek. Son olarak Honor ailesinin Android 10 tabanlı Magic UI 3.0 ile de değişeceğini belirtelim.

    EMUI 10 güncellemesi

    EMUI 10 ile yenilenen akıllı telefonların elde ettiği yenilikler şu şekilde: Karanlık mod, görüntüleri analiz eden kilit ekranı, kablosuz dosya aktarımı, Huawei Car modu, yeni ekran tasarımları ve Java, C ile C ++ kodlarını derleyebilen ARK derleyicisi.

    Değişiklikler hakkında neler düşünüyorsunuz?

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN