Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelElektronik aksesuarda teknoloji meraklılarının adresi MediaMarkt

    Elektronik aksesuarda teknoloji meraklılarının adresi MediaMarkt

    MediaMarkt, mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de başlattığı kampanya kapsamında aksesuar kategorisindeki binlerce üründe indirim uygulayacak. 9 Haziran’a kadar devam edecek kampanyada akıllı saatlerden taşınabilir hoparlörlere kadar çeşit çeşit teknolojik ürünle yazın keyfi bir kat daha artacak.

     

    Geniş ürün yelpazesiyle teknolojiseverlere konforlu alışverişin keyfini sunan MediaMarkt; binlerce üründe uyguladığı avantajlı fiyatlarına ek olarak teknolojik ürünlerinin vazgeçilmez aksesuarlarında da kaçırılmaz indirimler uyguluyor. MediaMarkt’ın 31 Mayıs sabahı mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de başlattığı ve 9 Haziran’a kadar da sürdüreceği kampanya kapsamında aksesuar kategorisinde bulunan akıllı saatlerden taşınabilir şarj cihazlarına, oyun mouselarından ve bluethooth klavyelere, taşınabilir hoparlörlerden kulakiçi kulaklıklara kadar birçok üründe çeşit çeşit indirimler gerçekleştirilecek.Müziksiz yapamayanlar için indirimli ürünler, 3 ay taksit fırsatıyla geliyor

    MediaMarkt’ın gerçekleştirdiği kampanyalı ürünler arasında ise müzikseverler için hayata geçirdiği indirimler dikkat çekiyor. Buna göre hem iç hem de dış mekanda kaliteli bir müzik dinleme imkanı veren ve aynı zamanda kolayca taşınabilen JBL CLIP 3 kablosuz hoparlör 269 TL’den, JBL GO ise 129 TL’den satışa sunulacak. Sony WH.CH500 BT kablosuz kulaklığın 229 TL’den satıldığı 3 taksit fırsatı da bulunuyor.

    Yaşamı iyileştiren akıllı saatler MediaMarkt’ta indirime giriyor

    Kampanya kapsamında birçok teknolojiseverin ilgisini çekecek diğer bir ürün ise akıllı saatler. Tam dokunmatik ekran, 50 metreye kadar suya dayanıklılık, gelen bildirimlerinin anında ekranda görüntülenmesi gibi özelliklere sahip olan Mi Band 3, kampanya kapsamında 229 TL yerine 179 TL’den satılacak. Aynı zamanda nabız, uyku kalitesi ve adım sayısı verileri ölçen ve sağlık yönetimi yapan Mi Band 3 akıllı saat; teknolojiseverlerin olduğu kadar sağlıklı bir yaşam için harekete geçenlerin de ilgisini çekiyor. Mi Band 3’ün 6 ay taksit imkanıyla sunulduğu kampanyada ebeveynlerin çocuklarından haber almasını kolaylaştıran Wiky akıllı çocuk saatlerinde ise yüzde 20’ye varan indirim uygulanıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN