Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Satın Alma RehberiDünya Müzik Günü için Kulaklık ve Benzeri Ürün Seçenekleri

    Dünya Müzik Günü için Kulaklık ve Benzeri Ürün Seçenekleri

    21 Haziran tarihini not edin. Çünkü bu tarihte müzik tutkunları Dünya Müzik Günü veya diğer ismiyle Uluslararası Müzik Günü’nü kutluyor. Hem de 1982 yazından günümüze… İlk olarak Fransa’da çıkan etkinliğin bu dildeki ismi ise Fête de la Musique. 130’un üzerinde ülke kutlamalarda resmi olarak yer alıyor. Müzisyenler sokaklarda ücretsiz konser veriyor. Yani birçok yerde festival havası esiyor. Tek amaç eğlenmek ve insanları müzikle birleştirmek. Hiçbir politik veya etnik ayrım, kısıtlama vb. olmadan…

    Dünya Müzik Günü
    Dünya Müzik Günü için Airpods en iyi seçeneklerden biri

    Dünya Müzik Günü için kulakları mutlu edelim

    Müziği doğru ekipmanlarla dinleyince etkisi çok farklı oluyor. Dinlediğiniz kaydın kaynağı çok önemli. Örneğin düşük kaliteli bir MP3 ile plak arasında çok büyük farklar var. Aynı şekilde kaliteli bir hoparlör müziğin gerçek etkisini hissetmenizi sağlayacaktır. Bu nedenle ilk önerimiz Apple AirPods. 3. Nesil ile karşımıza çıkan bu ürün kablosuz kulaklıklarda yeni bir çıta. Kulaklığın dengeli ve doygun bir ses rengi olduğunu söyleyebiliriz. Bu tarz ürünlerde giriş seviyeleri daha mekanik ve soğuk ses verebiliyor. 3599 lira satış etiketi bulunan kulaklıkları buradan inceleyip satın alabilirsiniz.

    Logitech Z533 boyundan büyük işlere imza atıyor

    Logitech’ten müzik tutkunları için oldukça iddialı bir ürün ile devam ediyoruz. 2.1 üründe 133mm sürücüye sahip subwoofer mevcut. 30 watt gücündeki bu subwoofer bas seslerin ayrışması konusunda iyi iş çıkarıyor. 66 mm sürücülere sahip iki hoparlör de boyundan büyük işlere imza atıyor. Daha da önemlisi Logitech, bu kombinasyonla kaliteli ve etkileyici bir ses çıkarıyor. Sonuçta sadece oyun tutkunlarına değil müzikseverlere de hitap edebiliyor. 3.5mm kulaklık girişi çeşitli cihazları bağlamanızı kolaylaştırıyor. Kablosuz bağlantı için bu tarz bir adaptör tercih edebilirsiniz. Genel olarak masaüstü veya dizüstü bilgisayarlar için Z533 çok önemli bir sıçrama sağlıyor.
    Ürünün satış fiyatı 3399 lira. Daha fazla bilgi ve satın almak için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

    Samsung HW-A450/ZA ile televizyonda ses kalitesini aşın

    Güzel bir televizyon aldınız ancak ses konusunu ihmal ettiniz. Çok tipik bir kullanıcı hatası. Ne yazık ki modern televizyonlar inceldiği için hacimli ses çıkarmak konusunda geride kalıyor. Bu sorunu Samsung HW-A450/ZA 2.1ch Soundbar ile çözebilirsiniz. Soundbar’a kablosuz olarak bağlanan bir subwoofer ekli geliyor. Akıllı telefonunuzdan müzik çalmak istediğinizde bluetooth bağlantısı kullanabilirsiniz. Üründe HDMI girişi olmaması bir eksik. Ayrıca fazla yüksek seslere çıkmanızı önermeyiz. Ürünü televizyon için acil müdahale paketi gibi düşünebilirsiniz. Fazla zahmete girmeden müzik, sinema ve oyun deneyiminizi zenginleştirin. 2399 liraya satılan ürünü bu adresten inceleyip satın alabilirsiniz.

    Dünya Müzik Günü
    Sennheiser Dünya Müzik Günü için biçilmiş bir kaftan…

    Müziğin duayenlerinden kablolu ve kaliteli bir seçenek Sennheiser HD 300

     

    Müzik dediğimiz zaman Sennheiser’dan bahsetmeden olmaz. Yılların markası ses teknolojisinde zirvelerden biri. Kablosuz bir dünyada tersine giden bir ürün öneriyoruz. HD 300 kablolu bir ürün. Fakat fiyatının çok üzerinde bir ses kalitesine sahip. Ürünün ergonomisi ve malzeme kalitesi uzun süreli kullanıma çok uygun. Yani bir süre sonra kaşınma, terleme gibi sorunlar yaşamıyorsunuz. 629 lira satış etiketi bulunan ürünü bu adresten inceleyip satın alabilirsiniz.

    Son olarak Dünya Müzik Günü için birkaç albüm ve isim önerisinde bulunalım. Türkçe sözlü müzikte özgün bir sanatçı olan Bülent Ortaçgil’in son albümü oldukça başarılı. Ortaçgil, 50. Sanat hayatını yeni ve daha önce yayımlanmamış şarkılarla kutluyor. Sanatçıya Erkan Oğur gibi önemli müzisyenler eşlik ediyor. Albümü buradan dinleyebilirsiniz. Caz müzikte ise Ella Fitzgerald ve Nina Simone iyi bir sistemde canlı konser etkisi yaşayabilirsiniz. Elbette müzik zevkleri çok çeşitli olduğu için siz de yorumlarda kendi önerilerinizi sıralayabilirsiniz. Müziksiz kalmayın!

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN