Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunDragon Age 4 ertelendi

    Dragon Age 4 ertelendi

    EA Play Live esnasında Dragon Age 4’te BioWare’den bir güncelleme göreceğimizi tahmin ediyorduk. Fakat beklediğimiz gibi olmadı. İşte detaylar…

    Dragon Age 4, EA tarafından 2018 yılında duyuruldu. Ancak çıkışı bir türlü gerçekleşmedi…

    O günden beri zaman zaman kısa tanıtım videoları yayınlandı. Fakat şimdiye kadar oyunu görmüş değiliz. Jeff Grubb, bunun sebebini ‘çünkü bence oyun henüz hazır değil.’ şeklinde belirtiyor.

    Temmuz 2021 itibarıyla düzenlenen oyun etkinliği EA Play Live esnasında Dragon Age 4’te BioWare’den bir güncelleme göreceğimizi tahmin ediyorduk. Fakat beklediğimiz gibi olmadı.

    Son karara göre Dragon Age 4, 2023 yılında yayınlanacak.

    Öyle anlaşılıyor ki geliştirmeler sürüyor. Resmi detaylar şu an belli değil.

    Dragon Age 4 için Beklemeye Devam

    Şimdiye kadar meraklılarını yeterince bilgilendirmediği yönünde eleştiriler de alan yapımla ilgili 2022 yılında gelecek fragman daha uzun olabilir.

    Öte yandan Dragon Age 4 için resmi bir zaman çizelgesi EA Games stüdyosu tarafından yayınlamadı. Fakat oyun 2015 yılında geliştirilmeye başlandı.

    ‘Joplin’ adı verilen sürüm 2018 yılında iptal edilerek BioWare’de liderlik değişikliğine gidildi. Oyunun şimdiki sürümü 2018 yılından beri geliştirme aşamasında.

    Umarız ayrıntılar en yakın zamanda gelmeye başlar. Bu kadar beklediğimize değeceğinden eminiz. Dragon Age 4 bu gecikmeyi mutlaka telafi edecektir.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN