Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiDört kameralı Huawei Maimang 6 tanıtıldı

    Dört kameralı Huawei Maimang 6 tanıtıldı

    Huawei, yeni akıllı telefon modeli Maimang 6’yı Çin’de lanse etti. 4 adet kamerayla gelen ilginç tasarımlı modelin küresel pazarlara Huawei Mate 10 Lite adıyla sunulması bekleniyor. İşte detaylar…

    Arka ve önkısımlarında ikişer kamerası bulunan Maimang 6, ilginç bir tasarım anlayışı vaat ediyor. Sofistike görünümlü cihazın ekranı 5.9 inç yapısında, son dönem phablet (büyük ekranlı akıllı telefon) trendine ayak uydurduğu görülüyor. https://thesanddollarlv.com/

    Huawei’nin kendi geliştirdiği Kirin 659 çip setinin kullanıldığı akıllı telefonda 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanının yanı sıra 3340 mAh kapasiteli pil bulunuyor.

    Ekranı 2160 x 1080 piksellik çözünürlük değeri sunan cihazda kenardan kenara formundaki tasarımıyla da öne çıkıyor. 156.2 x 75.2 x 7.5mm ölçüleri ve 164 gram ağırlığı ile 5.9 inç ekranlı bir akıllı telefon için ideal faktörlere sahip olduğu görülen akıllı telefonda önyüklü işletim sistemi versiyonu Android 7.0. Bu sistem üzerinde çalışan arayüz ise tahmin edileceği gibi EMUI 5.1.

    Ve kameralar… Birçok kamera söz konusu ve bunun acaba günün birinde 6 veya 7 kameralı akıllı telefonlarla karşılaşacak mıyız gibi soruların önünü açan bir durumun ortaya çıkışını tetiklediğini düşünmek olası. Cihazın arka kısmında 16 ve 2 MP çözünürlüklü 2 adet kamera var. Önde 13 ve 2 MP şeklinde bir ikili yer alıyor. Ayrım noktası ise bu özel konfigürasyonun bir orta segment akıllı telefon için ilk olması.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN