Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunDemon's Souls Remake'in yenilenmiş karakter yaratma ekranından görüntüler geldi

    Demon’s Souls Remake’in yenilenmiş karakter yaratma ekranından görüntüler geldi

    PlayStation 5’in çıkış oyunlarından Demon’s Souls Remake’in yenilenen karakter yaratma ekranından ve yapımdaki fotoğraf modundan ilk kareler paylaşıldı.

    Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment‘ın üstlendiği, geliştiriciliğini ise Sony Interactive Entertainment Japan Studio ve Bluepoint Game’in yaptığı, PlayStation 5‘in çıkış oyunlarından Demon’s Souls’tan yeni görüntüler geldi.

    PlayStation Blog üzerinde yayınlanan yazıya göre, Demon’s Souls, PlayStation 3 sürümüne göre daha çok özelleştirme seçeneği vadediyor ve oyunda toplamda 16 milyona kadar farklı kombinasyonla karakterinizi ister kendiniz gibi isterseniz de olmak istediğiniz kişi gibi yaratacaksınız.

    Fotoğraf modu…

    Bunlara ek olarak oyunun fotoğraf modundan da yenilikler tanıtıldığı gözlerden kaçmadı… Fotoğraf modunda dilerseniz karakterinizin zırhını, silahını ve direkt olarak karakteri bile ekrandan silebiliyorsunuz. Dilerseniz karakteriniz ile şahane bir özçekim yapabileceksiniz. Bunlar dışında renk ayarı, kontrast ayarı ve bulanıklaştırma ayarları gibi ayalar ile çekmek istediğiniz fotoğrafın neredeyse her bölgesinde düzenleme yapabileceksiniz. Son olarak ise fotoğraf modunda kullanmış olduğunuz tüm filtreler ile oyunu oynayabileceksiniz.

    Demon’s Souls Remake, PlayStation 5 ile birlikte aynı zamanda yayınlanacak ve Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte gelecek.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN