Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımDell Yeni XPS 13 ve XPS 13 2-in-1’i tanıttı  

    Dell Yeni XPS 13 ve XPS 13 2-in-1’i tanıttı  

    Dell Technologies, fütüristik tasarımıyla övgü alan XPS 13 Plus lansmanının hemen ardından, ikonik XPS 13 lansmanıyla ve yakında çıkacak XPS 13 2-in-1 ile yeniden tasarlanan XPS portföyünü kullanıcıların beğenisine sundu.

    Cihazlara her an her yerden erişimin büyük önem taşıdığı günümüzün hibrit ve mobil dünyasında, çok yönlülüğün ve çoklu görevlerin kolaylıkla yürütülmesinin öneminden yola çıkan Dell, XPS 13 ve XPS 13 2-in-1 ürünleriyle tam da bu beklentileri karşılıyor.

    Günün akışı tek bir e-posta veya spontan bir gelişmeyle değişebileceğinden, XPS 13 (Windows 11 veya Ubuntu 20.04 işletim sistemi ile) hareket hâlindeyken bile artık kullanıcıların en iyi arkadaşı. 12 saate kadar uzun pil ömrüne sahip1 ince, hafif ve kompakt tasarımıyla sırt veya el çantasına kolayca sığabilen XPS 13, 12. Nesil Intel® Core™ işlemcilerle aynı anda birden fazla görevi kolaylıkla yürütmek için ihtiyaç duyulan üstün performansı sunuyor.

    XPS estetiğine sadık kalınarak tasarlanan XPS 13’le müzik dinlemek, görüntülü sohbet etmek, gişe rekorları kıran filmleri izlemek ve daha pek çoğu mümkün. Geniş kapsamlı bir eğlence deneyimi sunan beşinci nesil, 4 taraflı InfinityEdge ekrana ve gelişmiş ses teknolojisine sahip olan XPS 13, yüksek parlaklık, gelişmiş netlik, 4K+ ekran çözünürlüğe kadar ince ayrıntı ve göz alıcı renklerle de kullanıcıların izlediklerine canlılık katıyor. Daha büyük hoparlörler, daha yüksek ve derin bas seslerle daha iyi bir ses deneyimi sunuyor. Eyesafe® teknolojisi ise ışık enerjisini kaynağında akıllıca yöneterek görsel deneyimden ödün vermeden zararlı mavi ışığı azaltıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN