Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunDangerous Driving İnceleme

    Dangerous Driving İnceleme

    Yarış oyunları konusunda seçicilik kişiden kişiye göre değişir. Hız yapmak, bir yerleri patlatmak ve bu uğurda otomobilinizi feda etmek. Özellikle zamanında Burnout ile çokça zaman geçirdiyseniz Dangerous Driving de ilginizi çekecek isimlerden olacaktır.

    Three Fields Entertainment tarafından geliştirilen yarış oyunumuzda, eksikler çok olduğu kadar saf eğlence de yer alıyor. Oyunda amacımız süper hıza ulaşmak ve bu noktada “burnout” değil de “heatwave” kelimesi göze çarpıyor. Oyunda çeşitli milli parklardan esinlenerek hayat bulan yedi bölgeye ayrılmış toplamda 31 parkur var. Bu parkurlar kalabalığın sizi alkışladığı değil, boş alanlarda en yüksek hıza çıkmanızı sağlayan modellemelerden oluşuyor. Tabii atmosfer kısmında çöllerden tutun, ormanlık alanlara kadar birçok noktayı ziyaret ediyorsunuz.

    Oyunun kendi görevlerinin dışında polis arabasına tırmanıp yoldan çıkıncaya kadar suçlulara çarpmaya devam ettiğimiz “pursuit” modu var. En azından oyunda kuru kuru görev yapmaktan fazlasını yapıyorsunuz. Burnout 2 oyuncuları, Dangerous Driving’e kısa sürede alışacaklardır. Sonuçta mantık temelinde aynı. Oyunda yarış tutkusunu hissetmek adına küçük detaylar da düşünülmüş. Özellikle keskin dönüşlerde ve hızlı geçişlerde bu hız tutkusunu anında hissediyorsunuz. Tabii dikkat etmeniz gereken nokta ise araç kontrollerinin fazla hassas olması. Kimi zaman ufak bir dokunuş, aracınızın uçurumdan yuvarlanmasına neden oluyor.

    Oyunun muhtemelen göze çarpan en kötü kısmı da burası: çeşitli teknik sıkıntılar, yarış keyfinizi bozabiliyor. Bu teknik sıkıntılar uzun süren yükleme ekranları veya kaza yapan aracınızın kayalıklarda sıkışması gibi komik durumların ortaya çıkmasına neden oluyor. Oyunda ayrıca versus ve free play modları da yer alıyor, ancak online oyuncu bulmak genelde zor. Eğer online olarak diğer oyuncularla yarışayım diye düşünüyorsanızü beklentinizi fazla yükseltmeyin. Sunucular bayağı boş, ancak diğer tarafta Burnout 3’ten iyi anlamda etkilenen Dangerous Driving’in bir yarış oyunu olarak eğlenceli olduğunu itiraf etmek gerek. Grafikler orta düzeyse ve fiyat performansına göre de yeterince başarılı. Yarışlar uzun sürse bile sıkıcı değil. Sadece hız yapmaktan fazlasını düşünmüyorsanız, bol patlamalı  yarışlar da dikkatinizi çekiyorsa Dangerous Driving size göredir.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN