Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunCyberpunk 2077’ye ses sorunları düzelten 11 GB’lik mod

    Cyberpunk 2077’ye ses sorunları düzelten 11 GB’lik mod

    Cyberpunk 2077’de sesle ilgili kimi sorunları ‘hafiflettiği’ kaydedilen oldukça yüksek dosya boyutuna sahip yeni bir mod yayınlandı. İşte detaylar…

    Cyberpunk 2077’de bir şeyler duymakta sorun mu yaşıyorsunuz? Yanıtınız evetse PC platformu için ilginç bir gelişme söz konusu. Floyd2099 kullanıcı adına sahip modcu, oyundaki sesle ilgili sorunları dengelemek için yaklaşık 800 dosyayı değiştirdiği modu yayınladı. Değiştirilen ses dosyaları ile örneğin yüksek sesli gece kulübü müziğinde diyalogların daha net duyulmasının sağlanması gibi beklentiler karşılanmışa benziyor. Diğer yandan sesin az olması gibi problemlerle ilgili herhangi bir geliştirme söz konusu değil. Örneğin radyo kulesine girdiğinizde sesin az olduğunu fark etmiş olabilirsiniz ama bunu düzeltecek olan taraf teknik nedenlerle mod yapımcılar değil, oyunun geliştiricisi olan CD Projekt Red.

    En ilginç detay şüphesiz modun dosya boyutu. Sunulan modun toplam dosya büyüklüğü 11 GB olarak kaydedildi. Platformlarda 12 ve üzeri sayılardaki parçalar halinde indirilebildiğini de belirtelim. Tabii bu noktada Google Drive’ı da es geçmeyelim, bu şekilde indirmek de mümkün. Sesle ilgili sorunları hafiflettiği kaydedilen yeni mod, bu alandaki şikayetlerinizi hafifletir mi bilinmez ama bu tür bağımsız ‘mod yapımcı’ çıkışlı ürünlerin güvenlik sorunlarına her zaman açık olabileceğini hatırlatalım.

    Keyifli oyunlar!

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN