Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiCoolpad Cool 2 tanıtıldı

    Coolpad Cool 2 tanıtıldı

    Ülkemizde de tanınan markalardan biri olan Coolpad, yeni akıllı telefon modeli Cool 2’yi tanıttı. İşte detaylar…

    Akıllı telefon pazarındaki mütevazı fiyatlı modelleri ile bilinen Coolpad, yeni bir Android modeli duyurusu gerçekleştirdi. Çin merkezli şirketin yeni modeli Cool 2 adıyla geliyor.

    Coolpad Cool 2, büyük ekranı ve nispeten iddialı donanım özellikleri ile dikkat çekiyor. Cihazda 18:9 ekran en/boy oranı, 5.7 inç LCD ekran bulunuyor. 1440 x 720 piksellik (H+) ekranıyla Coolpad Cool 2, ince/uzun akıllı telefon trendine ayak uyduruyor.

    Üst segmente göz kırpan tasarımıyla öne çıkan akıllı telefon modelinde ölçüler ise şöyle; 154.7 x 73.3 x 9 mm. Metal gövdeli modelde parmak izi okuyucusunun yanı sıra yanlarda güç ve ses kontrolleri bulunuyor.

    Çift arka kameraya sahip

    3200 mAh kapasiteli bataryaya sahip olan telefonda MediaTek MT6760 işlemci, 4 GB RAM, 64 GB, Android 7.0 Nougat, dahili depolama alanı diğer öne çıkan donanım özellikleri arasında yer alıyor. Arka kısmında 13 MP ve 0.3 MP olmak üzere çift kamerası, önde 8 MP selfie kamerası mevcut. Teknik detayları ile giriş-orta segmentte yer aldığı görülen Coolpad Cool 2’nin fiyat etiketi ise henüz netlik kazanmış değil.

    Teknoloji dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz… Takipte kalınız…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN