Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımCasper VIA P3 yapay zeka teknolojisi ile dikkat çekiyor

    Casper VIA P3 yapay zeka teknolojisi ile dikkat çekiyor

    Türkiye’nin öncü teknoloji markalarından Casper, yeni akıllı telefonu VIA P3’ü tüketicilerle buluşturdu.

    Akıllı telefon pazarındaki iddiasını sürdüren Casper’ın yapay zeka teknolojisiyle desteklediği yeni telefonu Casper VIA P3 kullanıcılarıyla buluştu. Yansıtmalı siyah cam gövdesi, sadece 160 gr ağırlığı ve 8.1 mm inceliği ile akıllı telefon tutkunlarının beğenisine sunulan Casper VIA P3, tasarımın yanı sıra performansta da iddialı.

    Android 9.0 Pie işletim sistemi, 4+4 çekirdekli işlemcisi ve güçlü bileşenleriyle performanstan ödün vermeyen VIA P3, yapay zeka teknolojili 13 MP+5 MP çift arka ve 8 MP ön kamerasıyla; kullanıcılarına en gelişmiş teknolojiye sahip akıllı telefon deneyimini yaşatmayı hedefliyor. 256 GB’a kadar artırılabilen depolama alanı, Type-C desteği ve yüz tanıma teknolojisi Casper VIA P3’ün dikkat çeken diğer özellikleri arasında.

    Casper VIA P3’te bulunan MediaTek’in yapay zeka destekli Helio P60 işlemcisi, sahip olduğu 2.0 GHz yüksek frekans hızı sayesinde tüm uygulamaların kolaylıkla çalışmasını mümkün kılıyor.

    Şık cam tasarım

    Model, yansıtmalı siyah cam gövdesiyle teknoloji kadar estetiğe de önem veren kullanıcılara hitap ediyor. Uzay siyahı rengi şık tasarımla buluşarak Casper’ın akıllı telefondaki iddiasını tasarımına yansıtıyor. Casper VIA P3, 2.5D kavisli cam kaplamasının sağladığı ergonomik yapı sayesinde ele rahatça oturuyor. Öte yandan sadece 160 gr ve 8.1 mm inceliği ile şık tasarımı ve hafifliği bir arada sunarak kullanıcı deneyimini üst seviyeye taşıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN