Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımCasper VIA F3 ile tanışın

    Casper VIA F3 ile tanışın

    Yüksek standartlardaki mobil teknolojiyi erişilebilir fiyatla kullanıcılarla buluşturmayı hedefleyen Casper’ın en yeni modeli tanıtıldı.

    İddialı teknik ve tasarım özelliklerine sahip yeni Casper VIA F3 tüketicilerle buluştu. Casper VIA F3’te bulunan geniş açılı üç arka kamera sistemi fotoğraf çekme deneyimini üst noktalara taşırken, 6.26” boyutundaki uçtan uca damla çentikli ekran görsel ve video keyfini ikiye katlıyor. Performanslı bir işlemci, yapay zeka teknolojili kamera, yüksek batarya ve dahili hafıza özelliklerine ek olarak ilgi çekici bir renge sahip model, akıllı telefon pazarına etkileyici bir giriş yapıyor.

    Cihazda bulunan üçlü kamera sistemi, 120 derece geniş açıyla fotoğraf çekebilme fırsatı sunarken, çekilen her fotoğraf karesinde çok daha geniş manzaralara yer veriyor.

    Cihazın geniş ekranı, kullanıcıların en önemli beklentilerinden birini karşılıyor. Yüzde 80.4 ekran gövde oranı ve 6.26’’ ekran boyutu, kullanıcılarının görsel ve video deneyimini artırıyor. Damla çentik tasarımlı ekran oyun oynarken, sosyal medyada gezinirken ve video izlerken daha fazla ayrıntının görünür olmasını sağlıyor.

    Yüksek kapasiteli batarya

    Casper VIA F3’ün yüksek kapasiteli bataryası yapay zeka optimizasyonu ile günlük işlerinizde, oyun oynarken veya fotoğraf çekerken batarya endişelerinizi ortadan kaldırıyor. 4000 mAh batarya kapasitesi sunan Casper VIA F3, ortalama bir kullanıcı için yaklaşık 2 günlük bir kullanım ömrü sağlıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN