Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiCanon ML-150 ile tanışın

    Canon ML-150 ile tanışın

    Canon’un en yeni cihazlarından ML-105 EF; hafifliği, kompakt yapısı ve yüksek çekim kalitesiyle dikkat çekiyor.

    Görüntüleme teknolojiler, çokyönlü inovasyonlarla kullanıcıları cezbetmeye devam ederken, konunun uzmanları arasında yer alan Canon, düşük ışıkta dahi yüksek performans sağlayan yeni ML-105 EF kamerasını kullanıcıların beğenisine sundu. Emmy ödüllü ME20F-SH modelinden yola çıkılarak geliştirilen Canon ML-105 EF, kompakt ve sağlam yapısı ile ekstrem çekim ve iklim koşullarında bile rahatlıkla tercih edilebiliyor.

    Fotoğraf makineleri ile yakından tanınan Canon’un en yeni cihazlarından ML-105 EF; hafifliği, kompakt yapısı ve yüksek çekim kalitesiyle dikkat çekiyor. Ödüllü ME20F-SH modelinden yola çıkılarak tasarlanan ve geliştirilen ML-105 EF, karanlıkta 2,07 megapiksel çözünürlükle çekim yapabilme kapasitesine sahip. Düşük ışıkta yüksek çekim performansı sağlamasıyla, gözetleme kamerası olarak kullanımda öne çıkıyor.

    Zorlu koşullara limitlerine kadar dayanıklı gövde…

    Yeni ve iddialı ML-105 EF’nin dikkat çekmeyen kamera gövdesi; darbeye, toz ve su girişine karşı dayanıklı ve ekstrem iklim koşullarına karşı dirençli sağlam bir yapı ile üretiliyor. Mevcut sistemlere sorunsuz bir şekilde entegre olacak şekilde tasarlanan ve Canon’un dört model seçeneğinden biri olan ML-105 EF, SDI terminali ve Canon EF Yuvası da barındırıyor.

    Fotoğraf ve videografi dünyasına dair öne çıkan diğer haberler için buraya tıklayabilirsiniz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN