Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Fotoğraf/KameraCanon EOS 850D duyuruldu

    Canon EOS 850D duyuruldu

    Canon, DSLR fotoğraf makinesi ailesi EOS 850D ile genişlemeye devam ediyor. Ergonomik tasarımı ve hafifliği ile fotoğraf tutkunlarının her daim yanında kolaylıkla taşıyabileceği EOS 850D, performansıyla da beğenileri topluyor.

    Canon, hızlı ve hassas DIGIC 8 işlemcisine sahip hafif, çok yönlü ve bağlantı özellikli DSLR fotoğraf makinesi EOS 850D modelini tanıttı. Zengin detaylı fotoğraflar ve göz alıcı 4K video çekme özelliklerine sahip yeni fotoğraf makinesi, 24,1 megapiksel dual pixel CMOS APS-C sensörüyle profesyonellerden amatöre kadar tüm fotoğraf tutkunları için ideal bir seçenek oluyor.

    EOS 850D, APS-C sensörü ile alan derinliğini kontrol ediyor, fotoğraf karesinde konuları ön plana çıkartıyor, yumuşak ve hoş bir fona sahip net fotoğrafları yakalıyor. Hızlı hareket eden uçan kuşların yüksek çözünürlüklü, net fotoğraflanmasını sağlayan EOS 850D aynı zamanda gelişmiş sensörleri aracılığıyla düşük ışıklı ortamlarda bile yüksek kaliteli kareler elde edilmesine yardımcı oluyor. Ayrıca yeni fotoğraf makinesine yaratıcı ışıklandırma olanağı yaratan Speedlite flaşı eklenebiliyor, EF veya EF-S lensleri kolaylıkla bağlanabiliyor.

    EOS 850D modelinde, 220.000 Piksel RGB+IR ölçüm sensörünün mümkün kıldığı “Akıllı Takip (iTR)” otomatik odaklanma (AF) sensörü kullanılıyor. AF sensörüyle yüksek çözünürlüklü otomatik pozlama verileri paylaşan iTR otomatik odaklanmaya sahip EOS 850D ile spor ve vahşi yaşam fotoğrafçıları istedikleri karelerin hızına yetişerek, mükemmel fotoğraflar yakalayabiliyor. Güçlü tasarımı, hafifliği ve ergonomik yapısıyla EOS 850D, amatör fotoğraf tutkunlarına ilham veriyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN