Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunCall of Duty Battle Royale PC’de ücretsiz olacak

    Call of Duty Battle Royale PC’de ücretsiz olacak

    Oyuncuların merakla beklediği haber sonunda geldi. Call of Duty Battle Royale, ücretsiz bir şekilde oyuncularla buluşacak. Ayrıca çapraz platform desteği de içerecek!

    Günümüzde en çok oynanan mobil oyunlardan biri olan Call of Duty Mobile, mobil cihazlarda ulaştığı başarıyı genişletmek ve oyuncu çevresini artırmak istiyor.

    Call of Duty serisi yıllardır yakaladığı başarıların ardından oyuncuların en sevdiği seriler arasına girmeyi başardı. Son yıllarda inanılmaz bir şekilde artan “battle royale” furyası yapımcıları bu alanda da çalışmaya itmişti. PUBG ve Fortnite ile başlayan “battle royale” çılgınlığı, mobilde de hız kesmeden devam etti.

    Call of Duty Mobile’ın duyurulmasıyla birlikte oyuncular da bu hayranı oldukları serinin yeni oyununa büyük ilgi gösterdiler. Oyuncuları kendi etrafında toplamayı başaran CoD, bunu daha da genişletmeye kararlı gözüküyor.

    Call of Duty: Warzone ismi verilen oyunun videosu oyuncuları oldukça heyecanlandırdı. Her ne kadar videodan kısıtlı bilgi elde edilse de, ortaya çıkan diğer bilgilere göre yeni oyun bilgisayar, Xbox One ve PlayStation 4 desteği ile gelecek.

    Ayrıca bir iddiaya göre de oyun aynı anda 150 kişi tarafından oynanabilecek. Battle Royale oyunlarında genellikle 100 kişi olan bu sayının Call of Duty: Warzone ile birlikte yükselmesi bekleniyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN