Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelBütçe dostu Realme Band özellikleri açıklandı

    Bütçe dostu Realme Band özellikleri açıklandı

    Kısa süre önce Türkiye pazarına da giriş yapan Realme, şimdilerde yoğun bir şekilde 5 Mart’taki Realme 6 serisinin tanıtımına hazırlanıyor. Bu tanıtımda aynı zamanda Realme’nin akıllı bileklik modeli Realme Band de tanıtılacak. Tanıtıma kısa süre kala, Realme Band özellikleri resmen açıklandı.

    Realme Band özellikleri ile neler sunuyor?

    Realme farklı bir strateji uygulayarak tanıtım etkinliğinden birkaç gün önce akıllı bilekliğin birçok özelliğini resmen duyurdu. Renkli bir ekran ile gelecek olan bileklik uyku takibinin yanında gerçek zamanlı kalp atış hızı takibi de yapabilecek. Ayrıca sahip olduğu 9 farklı spor modu ile bir antrenör gibi çalışabilecek.

    IP68 sertifikasına sahip olan bileklik, böylece suya ve toza dayanıklı yapıda olacak. Özellikler arasında en dikkat çeken detaylardan biri de bilekliğin üzerinde entegre bir USB portunun olması. Buradan bilekliği doğrudan şart etmek mümkün. Yani, ekstra bir şarj cihazına gerek yok.

    Akıllı telefonlar ile bağlantı kuran bileklik; tabii ki aramalar, mesajlar ve alarmlar ile ilgili bildirimleri de anında kullanıcısına iletecek.

    Yayınlanan fotoğraflarla bilekliğin renk seçenekleri de açıklanmış oldu. Zeytin Yeşili, Sarı ve Siyah renk alternatifleri bulunan Realme Band’in fiyatı ile ilgili ise şimdilik bir açıklama yapılmadı. Ancak, beklentiler uygun fiyatlı bir bileklik olacağı yönünde.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN