Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürBing Ads'in adı artık Microsoft Advertising

    Bing Ads’in adı artık Microsoft Advertising

    Microsoft tarafından yapılan resmi açıklamadan Bing arama motorunda hem reklam oluşturulabilen hem de reklam yayınlanabilen reklam hizmetinin adının değiştirildiği duyuruldu. İşte detaylar…

    Ünlü yazılım şirketi Microsoft’un Bing Ads adındaki reklam hizmetinin adı Microsoft Advertising şeklinde değiştirildi. Şirket tarafından yapılan açıklamadan Bing arama motorunda hem reklam oluşturulabilen hem de reklam yayınlanabilen reklam hizmetinin adının değiştirildiği duyuruldu.

    Google Ads gibi Microsoft da aynı şekilde Bing Ads adında bir reklam yayınlama, oluşturma ve yönetme hizmeti sunuyor. Bin arama motoru üzerinden gerçekleştirilen bu işlemler, kullanıcılara çeşitli konularda avantaj ve gelir sağlıyor. Ancak artık Bing Ads reklam hizmetinin yeni bir adı var: Microsoft Advertising.

    Diğer yandan Microsoft içerisinde gelişmeler sadece bununla da sınırlı değil. Gelen bilgilere göre ünlü yazlım devinin reklam ağını genişletmeyi hedeflediği ifade ediliyor. Reklamcılık hizmetlerinde Bing arama motoru dışında da hizmetlerini sürdürmeyi planlayan Microsoft, Xbox, Outlook.com ve MSN gibi farklı platformlarda da reklam hizmeti vermeyi planladığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

    Microsoft’un reklam hizmetlerinin adında değişiklik yapılmasının nedeninin ise ünlü yazılım devinin artık Bing arama motoru dışında farklı çözümler de sunacak olması şeklinde belirtiliyor. Ayrıca şirketten bu değişim ile ilgili bir duyuru yapoıldığını ve yakın zaman içerisinde reklam hizmetlerinin tüm alanlarında Microsoft Advertising adı ile yer alınacağı söylendi.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN