Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Satın Alma RehberiBabalar Günü için en iyi 6 teknolojik hediye!

    Babalar Günü için en iyi 6 teknolojik hediye!

    Akıllı telefonlardan küçük ev aletlerine, dizüstü bilgisayarlardan televizyonlara tüm elektronik ihtiyaçlarınızın adresi olan MediaMarkt’ta fırsatlar hız kesmeden devam ediyor. Özel günlerde indirimli ürünlerinin sayısını artıran ve çeşitli fırsatlar sunmayı ihmal etmeyen MediaMarkt Babalar Günü kampanyası başladı.

    MediaMarkt Babalar Günü fırsatları neler?

    Babalar Günü için geri sayım başladı. Teknolojiyi uygun fiyata kullanıcılarla buluşturmayı hedefleyen ve özel günlerde indirimli ürünlerinin sayısını artıran MediaMarkt’ın Babalar Günü kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Ancak bu sene MediaMarkt, ne hediye alacağını bilemeyen kullanıcıların da imdadına yetişiyor.

    MediaMarkt Babalar Günü sayfasına ulaşmak için buraya tıklayın

    Hediyesine henüz karar veremeyen ve bulmakta zorlanan tüketiciler için yeni bir sayfa hazırlayan MediaMarkt, burada yer alan kategorilere göre babanıza en uygun hediyeyi bulmanızı kolaylaştırıyor.

    19 Haziran Pazar Babalar Günü için MediaMarkt internet mağazası üzerinden çeşitli hediye önerilerinde bulunduk. Siz de babanıza hediye almak için MediaMarkt fiziki mağazaları ya da internet sitesinden hediyenizi hemen alabilirsiniz.

    Hediye önerilerimiz arasında ilk sırada bulunan 499 TL fiyatlı Philips S1223 tıraş makinesiyle temiz ve rahat bir tıraş deneyimini babanıza sunabilirsiniz. Bu elektrikli tıraş makinesinin 27 ComfortCut bıçakları, tüm kılları cilt seviyesinin hemen üzerinde keserek pürüzsüz ve eşit bir tıraş sağlayabiliyor. 3 yönde hareketli tıraş başlıkları ile kolayca sinekkaydı tıraş yapabildiğiniz makine, yüzünüzün kıvrımlarına uyum sağlamak için hareket eden tıraş başlıkları, basınç yaratmadan cildinizle yumuşak temas sağlıyor.

    MediaMarkt Babalar Günü

    Babalar Günü için MediaMarkt internet sitesinden seçtiğimiz bir diğer ürün ise kahve içmeyi adeta bir kültür haline getiren babalara, Babalar Günü’nde Philips HD7462 Daily Collection kahve makinesi ile babanız taze çekilmiş kahve lezzeti ve aromasının keyfini çıkarabilir. Aynı zamanda aroma karıştırıcı sayesinde her fincanda en iyi lezzeti elde eder. Bir diğer premium segment kahve makinesi olan Philips tam otomatik kahve makinesi EP220 modeli akıllı demleme sistemi sayesinde mükemmel sıcaklıkta, taze çekirdeklerle hazırlayabileceğiniz kahve lezzetinin ve aromasının keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Klasik süt köpürtücü ile kolayca yumuşacık cappuccino’lar veya latte macchiato’lar babanızı mutlu edebilir.

    Klasik saat seven babalar için hem bu alışkanlığından vazgeçirmeyerek hem de daha teknolojik bir saat kullanımı sağlayan Huawei Watch GT 2 modeli bir diğer önerimiz oldu. Giyiminize estetik bir detay katmak için Huawei Watch GT2 46mm Classic akıllı saatten yararlanarak günlük yaşamınızda daha zarif bir görünüm elde edebilirsiniz.

    MediaMarkt Babalar Günü

    Aynı zamanda gün içerisinde zamanı anlık şekilde takip etmek ve işlerinizi planlarınıza uygun şekilde sürdürmek için bu saatin işlevsel özelliklerinden yararlanabilirsiniz. İş yaşamının yanı sıra spor yaşamınızda da kullanabileceğiniz aksesuar, onlarca egzersiz moduna yer veren teknolojisi ile beğeninizi kazanır. Sade bir kadrana sahip olan ve dayanıklı çerçevesi ile güven veren Huawei Watch GT2 46mm Classic akıllı saat, sol ya da sağ kolunuzda kullanabilmeniz için uygun.

    Ürünün hafif olması, kolunuzu yormadan gün içerisinde ve spor esnasında dilediğiniz hareketleri rahatlıkla yerine getirebilmenize yardımcı olur. Cilt dostu kayışı ile de kullanıcılarını memnun eden saat, kol bileğinizin tahriş olmasını engeller. Aynı zamanda ürünün sıcak ve soğuk havalara karşı dayanıklı olması, yıl boyunca verim elde edebilmenizi sağlar.

    Babanız için en doğru ve en uygun fiyatlı Babalar Günü hediyesini MediaMarkt mağaza ve internet sitesinden kolayca satın alabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN