Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımBabalar Günü’nde aradığınız her şey MediaMarkt’ta!

    Babalar Günü’nde aradığınız her şey MediaMarkt’ta!

    19 Haziran Babalar Günü’ne özel indirimler ve kampanyalar MediaMarkt mağazalarında olacak. Ancak birkaç gün kalan bu özel gün için hediye bulma ya da alma noktasında geç kalanlar için geniş bir liste hazırladık. Tabletlerden akıllı saatlere, TV’lerden oyun konsollarına varan her çeşit hediyeyi size en yakın MediaMarkt mağazalarında bulabilirsiniz.

    BABALAR GÜNÜ’NDE HANGİ HEDİYE ALINIR? | Hediye Önerileri

    İsterseniz hediye önerilerimize geçelim;

    1) Klasik hediye: Erkek Bakım Ürünleri

    Babalar Günü’nün belki de en bilinen hediyesi erkek bakım ürünleri olabilir. Traş makineleri’nden sakal düzleştiricilere ya da tam set erkek bakım ürünü tercih edebilirsiniz. Ya da biraz daha farklı bir ürün arayanlar için akıllı diş fırçaları da bakım ürünleri noktasında güzel bir tercih olabilir.

    2) Teknolojik babalara: Tablet

    Tabletler genelde iş ya da çocuklar için düşünülse de haberleri takip eden, sosyal medyada merak ettiği içeriklere göz atan teknolojik babalar için bir tablet tercihi de çok mantıklı olacaktır. Bütçenize ya da babanızın kullanım alışkanlıklarına göre tercih edebileceğiniz hediyelere farklı bir örnek olarak e-kitap okuyucu da tercih edebilirsiniz. Kitap okumayı seven babalar için güzel bir hediye olacaktır.

    3) Konuşmayı ve müziği severlere: Bluetooth Kulaklık

    Bluetooth kulaklıklar artık gençler arasında vazgeçilmez ürünlerden biri oldu. Dışarıda artık telefonu kulağına götürerek konuşanlardan çok TWS dediğimiz kulaklıklardan konuşan insanlar görüyoruz. Eğer eşiniz ya da babanız müzik dinlemeyi seven ve telefonla sık görüşen biri ise bu kablosuz kulaklıklardan birini tercih ederek daha rahat bir kullanım sağlayabilirsiniz. Babanızın kullantığı telefon özelliklerine göre farklı fiyat segmentlerindeki kulaklık modellerini MediaMarkt mağazalarında bulabilirsiniz.

    4) Anı yakalayan babalara: Fotoğraf Makineleri

    Akıllı telefonundan bol bol fotoğraf çekmeyi seven bir baba için fotoğraf makinesi hediyesi de oldukça mantıklı olabilir. DSLR türünde ya da taşınabilir olması açısından dijital bir fotoğraf makinesi almak akıllı telefonu ile çekeceği karelerden daha kaliteli görüntüler almasını, istediği görüntüyü de rahatlıkla fotoğrafçıdan basmasını sağlayabilirsiniz.

    5) Oyuncu babalara: Oyun konsolu, oyun ve aksesuar

    Günümüzün en sık rastlanabilecek baba profillerinden biri de oyuncu babalar olabilir. Eğer sizin de eşiniz ya da babanız da bir oyuncu ise sevdiği bir oyunu hediye etmek, oyun konsolu almak ya da oynadığı oyun türüne uygun konsol/bilgisayar aksesuarı almak da farklı bir tercih olacaktır. Örneğin yarış ve simülasyon oyunlarını seven bir baba için direksiyon seti gibi bir hediye oyuncu babanın tekrar çocuklaşacağı bir ana sebebiyet verebilir.

    6) Kahve bağımlılarına: Kahve makineleri

    Klasik filtre kahve makinesinden kapsüllü olanlara, çekirdek kahve makinelerinden cimbali tarzı profesyonellere varan skalada kahve içmeyi seven babalar için zengin kahve çeşitlerini kendi eliyle yapabileceği bir makine de güzel bir hediye olabilir.

    Bu listeye televizyon, scooter, akıllı telefon, telefon aksesuarları gibi birçok noktada farklı hediyeler eklemek de mümkün. Ancak size en yakın MediaMarkt mağazasına giderek saydıklarımızı ve daha fazlasını bulabilir, MediaMarkt.com.tr üzerinden tüm ürünlere göz atabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN