Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımASUS, yeni router modeli TUF Gaming AX5400’ü duyurdu

    ASUS, yeni router modeli TUF Gaming AX5400’ü duyurdu

    Çok sayıda cihazın kullanıldığı oyun ve evde öğrenim gibi kullanım senaryoları için WiFi 6 destekli router.

    ASUS, yeni router modeli TUF Gaming AX5400’ü duyurdu. Oyunculara yönelik güçlü ve dayanıklı bir router olan TUF Gaming AX5400, çok sayıda cihazın kullanıldığı ortamlarda birinci sınıf kablolu ve kablosuz bağlantı performansı sunmak için tasarlandı. Çift bant özellikli TUF Gaming AX5400, toplam 5400 Mbps bant genişliği sunuyor. Bir önceki nesle göre %80 daha geniş sinyal menziline sahip olan model, evde kullanım için esneklik sağlıyor. Hızlı ve sağlam kablolu bağlantı için TUF Gaming AX5400 hem WAN hem LAN için bağlantı birleştirme teknolojisini kullanıyor. Bu sayede internet bağlantılarına ve ağ cihazlarına uçtan uca gerçek 2 Gbps kablolu bağlantı sağlıyor.

    TUF Gaming AX5400; PC, konsol ve mobil oyun deneyimleri için üç farklı oyun modu ve esnek QoS (Quality of Service) ayarlarıyla ev ofislerinde veya evde öğrenim için son derece uygun ve kolay bir kullanım sunuyor. TUF Gaming ürünleri akla hemen dayanıklılığı getiriyor. TUF Gaming AX5400 de sıkı kalite testlerini geçen sağlam ve dayanıklı tasarımıyla bu geleneği sürdürüyor.

    WiFi bağlantısını güçlendiriyor

    ASUS TUF Gaming AX5400, çok sayıda cihazın kullanıldığı ortamlarda hızlı ve sağlam kablosuz ve kablolu bağlantı sunmak için tasarlandı. Dizüstü bilgisayarlar, akıllı telefonlar, oyun konsolları ve modern evlerde bulunan tüm IoT cihazları bu router’dan yararlanabiliyor.

    TUF Gaming AX5400’ün sunduğu WiFi 6 bağlantısı, yüksek hızı sunmanın yanı sıra ağ kapasitesini 4 kata, kapsama alanını da %80’e kadar artırıyor. Böylece tüm cihazlar, evin uzak köşesinde olsalar bile WiFi bant genişliğinden yararlanabiliyor. Wi-Fi 6 ile birlikte gelen OFDMA teknolojisi sayesinde sinyaller Wi-Fi 5’e göre çok daha uzağa yayılabiliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN