Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiAssassins Creed Syndicate detaylandı

    Assassins Creed Syndicate detaylandı

    assassins-creed-syndicate-first-screens-0513-01-1280x720

    Fransız devriminden Londra’ya uzanan konusu ile yeni Assassin’s Creed oyununun detayları netleşti. Geçtiğimiz yıl Ubisoft’un piyasaya sürdüğü serinin diğer oyunu Unity, FPS sorunları ve bug’ların ardından adından sıklıkla söz ettirmişti. Bu bitmek bilmeyen problemlerden çok sıkılan oyuncular için ise durum bir hayli zor ve sıkıntılıydı. Ubisoft bunu dikkate almış olacak ki artık yeni oyunu Assassins Creed Syndicate için yapımcı koltuğunda Quebec’i görüyoruz.

    AnvilNext grafik motoruyla yeniden tasarlanan oyunun Kotaku’ya sızdırılan kısa videosunun ardından, geçtiğimiz günlerde Ubisoft, flaş bir açıklama ile oyunun geliştirilmeye başlandığını oyun dünyasına duyurmuştu. Peki oyunun konusu ve detayları neler?

    assassins_creed_syndicate_reveal_screen_10

    Serinin devam niteliğindeki oyunu bu kez Londra’da 1900’lü yıllarda geçiyor. Hala tapınakçılar ve suikastçılar arasında geçen soğuk savaşta, suikastçılar tarafında savaş veriyoruz. Kotaku’ya sızdırılan 7 dakikalık video da Londra’da bir kulenin üzerinde başlıyoruz. Oradan şehir merkezine giden bir at arabasının üzerine atlayıp içeride bulunan bir kadından ilk görevimizi aldıktan sonra, arabaya saldıran düşmanları alt ederek kısa oynanışa son veriyoruz.

    Oyunun 2015 sonbaharında piyasaya çıkması bekleniyor. Yine geçen yıl olduğu gibi PS4, Xbox One, PC platformlarına çıkacağını da belirtelim. Ubisoft Quebec, Montreal’den daha iyi bir iş çıkarabilecek mi bunu hep birlikte göreceğiz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN