Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelAsıl değişiklik iPhone SE 2 Plus'ta olacak

    Asıl değişiklik iPhone SE 2 Plus’ta olacak

    Apple ile ilgili tahminleri ile sık sık gündeme gelen analist Ming-Chi Kuo, bu kez de iPhone SE 2 modeline dair yeni tahminlerini paylaştı. Bu tahminlere göre, iPhone SE 2 Plus modeli ekranında önemli yeniliklerle gelecek.

    iPhone SE 2 Plus ile çentiğe veda

    Apple, Touch ID teknolojisini son kez iPhone 8 ailesinde karşımıza çıkarmıştı. Sonrasında ise bayrağı Face ID devraldı. Ancak, son çıkan haberler Touch ID’nin tekrar tüketicilerle buluşacağı yönünde.

    Analist Ming-Chi Kuo’nun tahminlerine göre Apple, 2021 yılının ilk 6 ayı içinde LCD ekran paneline sahip bir iPhone modelini karşımıza çıkaracak. Bu modelde Touch ID geri dönecek fakat bir farkla. Artık Touch ID, güç butonu üzerinde görev alacak. Yani ekranda bir Ana Ekran butonu olmayacak. Kuo’nun iddiasına göre, bu modelde çentik de kullanılmayacak. Böylece iPhone kullanıcıları tam ekran deneyimini yaşamaya başlayacak.

    Kuo, iPhone SE 2 Plus ismiyle gelmesi beklenen telefonun ekran büyüklüğü hakkında da tahminde bulundu. 5.5 inç ya da 6.1 inç ekran büyüklüğünde olacak telefonda tabii ki Face ID de bulunmayacak.

    Apple’ın yeni iPhone planları ile ilgili heyecanlı bekleyiş devam ediyor diyebiliriz. Bu arada söz konusu modelin iPhone SE 2 (iPhone 9) modelinden farklı bir model olacağının altını çizelim. iPhone SE 2, iPhone 8 kasası ile karşımıza çıkacak. iPhone SE 2 Plus’ın kasa tasarımı ile ilgili şimdilik bir bilgi bulunmuyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN