Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımApple'ın yeni MacBook Pro modelleri çentikli mi olacak?

    Apple’ın yeni MacBook Pro modelleri çentikli mi olacak?

    İddialara göre yeni MacBook Pro çentiği 1080p kamera, TrueTone sensörü ve mikrofon barındıracak…

    Apple’ın kısa süre içinde 14 inç ve 16 inç ekranlı modelden oluşan baştan aşağı yeniden tasarlanmış yeni MacBook Pro serisini piyasaya sürmesi bekleniyor. Daha önceki söylentilere göre, yeni dizüstü bilgisayarlar çok daha ince arka ışık bölgelerine sahip mini-LED ekranlara sahip olacak ve iddiaya göre 1000 nit parlaklığa ulaşabilecek.
    Bu söylentilere ek olarak, panel üretimi konusunda da yenilikler olduğunu iddia eden kaynaklar, iki Pro modelinden en az birinin 120Hz yenileme hızına sahip olacağını söylüyor.

    Tabii söylentiler sadece bu kadarla kalmıyor, bir de çentik meselesi var. İddialara göre yeni MacBook Pro, mevcut iPad ve iPhone estetiğini anımsatan kare köşelere sahip, neredeyse çerçevesiz yeni bir ekran tasarımına geçecek. Çentiğin ise 1080p kamera, TrueTone sensörü ve mikrofon barındıracağı bildiriliyor.

    Sürpriz iddialar…

    Bildiğimiz kadarıyla yeni MacBook Pro’ların sağ tarafta bir HDMI, Thunderbolt ve SD kart okuyucu, sol tarafta ise diğer iki Thunderbolt bağlantı noktası, 3,5 mm ses jakı ve yeni bir MagSafe konektörü ile bağlantı noktaları açısından çok zengin olacağı söyleniyor.
    Elbette bunların hepsi şimdilik birer olasılık, gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN