Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımApple'ın sonraki etkinlik tarihi belli oldu

    Apple’ın sonraki etkinlik tarihi belli oldu

    Teknoloji şirketi Apple, ‘haydi bir okul gezisine çıkalım’ mottosuyla, öğretmen ve öğrencilere yönelik bir etkinlik düzenliyor. Öte yandan söz konusu etkinlik sadece eğitim argümanları odağında gerçekleşmeyebilir. İşte detaylar…

    27 Mart 2018 tarihinde düzenlenecek bildirilen etkinlik kapsamında teknoloji şirketinin bazı sürprizlere de imza atabileceği belirtiliyor.

    Etkinlikte yeni iPad Pro ve Macbook modellerinin tanıtılma ihtimali var. Apple ortalama olarak her yıl iki ya da üç adet etkinlik gerçekleştiriyor, geçtiğimiz birkaç yılda bu sayı daha azdı, bununla birlikte teknoloji şirketinin ilkbahar aylarında düzenlediği etkinliklere bir çok kez tanıklık edildi…

    Örneğin geçtiğimiz yıllarda düzenlenen bir ilkbahar etkinliğinde aralarında iPhone SE‘nin de bulunduğu çok sayıda teknolojik ürün lanse edilmişti, bu noktada bir dizi yeni modeli resmi olarak gerçekleştirilecek olan etkinlikte sahnede görmem şaşırtıcı olmayacak.

    Teknoloji markası, son 8 modelinin dördünü bahar aylarında tanıtmıştı. Buradan hareketle Apple’ın 2018 yılındaki iPad ürün grubuna ekleyeceğim en son modellerin kısa süre içerisinde geleceğini görmek son derece yüksek bir olasılık anlamı taşıyor.

    Gözler sonrasında WWDC 2018’de…

    Öte yandan 27 Mart tarihli etkinliğinde yeni bir iPad Pro veya Macbook modelleri gelmezse de sonrasında Haziran ayında düzenlenecek Apple WWDC geliştiriciler konferansında mutlaka yeni ürünlerin duyurulması bekleniyor.

    Teknoloji dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN