Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetApple yeni iMac, iPad Pro, mor iPhone, Apple TV ve AirTag’i tanıttı

    Apple yeni iMac, iPad Pro, mor iPhone, Apple TV ve AirTag’i tanıttı

    Apple, online formatta düzenlenen etkinlikte uzun süredir heyecanla beklenen bir dizi modelinin en güncel versiyonları ile AirTag adı verilen yeni bir aygıt duyurdu.

    7 farklı renkle gelen yeni iMac, lansmana damgasını vurdu.

    İmkansız denebilecek kadar ince tasarıma sahip 24 inçlik 4.5K Retina ekranlı iMac’ler Apple tarafından geliştirilen M1 çipe sahip. Aynı zamanda bir Mac’teki en iyi hoparlörler, mikrofonlar ve kamerayla geliyorlar.

    Yeni iMac, uzun süredir birbirini takip eden aynı tasarımlar üzerinden donanımsal güncellemeler sunan seride ilk kez güçlü teknolojik geliştirmelere ek olarak tamamen farklı bir görünümü beraberinde getiriyor.

    8 GB RAM, 256-512 GB depolama gibi opsiyonlara ek olarak iMac, 7 ve 8 çekirdekli işlemci şeklinde de bir seçenek tanıyor. Türkiye fiyatları açıklanan yeni iMac 2021, 14.499 TL’den başlayan fiyat etiketleri ile kısa süre sonra satın alınabilir durumda olacak.

    Yepyeni iPad Pro

    M1 çipe sahip yeni 12.9 inç Liquid Retina XDR ekranlı iPad Pro 2021 ise ‘türünün en hızlı tableti’ olarak tanımlandı. WiFi 6 desteğiyle dikkat çeken model, kamera geliştirmeleriyle de öne çıkmayı bildi.

    Yüzde 50 daha fazla işlemci, yüzde 40 daha yüksek grafik performansı da vadeden yeni iPad’ler uzay grisi ve gümüş olmak üzere iki renk alternatifi ile 8.599 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabilecek.

    Bul uygulaması üzerinden kayıp eşyaların yerini tespit etmeye yarayan 299 TL fiyatlı AirTag (aşağıda), mor renkli iPhone, A12 Bionic çip ve daha yüksek kare hızlarında 4K çözünürlük desteği ile güncellenen Apple TV, şirketin diğer yenilikleri oldu.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN