Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiApple Watch yüzde 60 daha az ‘aratılıyor’

    Apple Watch yüzde 60 daha az ‘aratılıyor’

    Ekran_Resmi_2015-08-13_12_20_28

    Bir araştırma şirketinin yayınladığı rapora göre Apple Watch, internet üzerinden yüzde 60 oranında daha az aratılıyor. Akıllı saate dair bu veri, ürünün lansmanından bu güne düşen ilgi boyutu ile ilişkilendiriliyor.

    Nintendo 3DS, Kindle Fire, Nexus One gibi cihazlarla aynı seviyede araştırıldığı kaydedilen Apple Watch için en yoğun internet araştırmaları ABD, Kanada, Hong Kong ve İngiltere’de. Bu ülkelerdeki yüksek popülaritesi devam eden cihaz serisinin Japonya’da ise oldukça düşük düzeyde incelenmekte olduğu kaydediliyor.

    Geçtiğimiz Haziran ayında açıklanan ‘satışlardan memnun olunması’ yönündeki resmi açıklamaya karşın yakın zaman itibarıyla genel ilgi düzeyi açısından gerileme eğilimini devam ettiriyor.

    Apple’ın akıllı saat serisinin toplam satışlarına ilişkin tahminler ise 4 milyon 200 bin ünite şeklinde. Şirketin Haziran ayında çok sayıda yeni ülkede satışa çıkması beraberinde 2 milyon 200 bin adet sattığı tahmin ediliyor.

    Ekran_Resmi_2015-08-13_12_20_40

    Sonbahar döneminde yayınlanacak Apple Watch işletim sisteminin güncel sürümü WatchOS 2 ile birlikte kullanıcıların bazı şikayetlerinin azalması bekleniyor. Apple Watch’ın bir giyilebilir teknoloji ürünü olarak 2015 yılının en çok satan serisi olmayı şimdiden garantilediğini de belirtelim.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN