Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürApple, iWork üretkenlik uygulamalarındaki yeni özellikleri tanıttı

    Apple, iWork üretkenlik uygulamalarındaki yeni özellikleri tanıttı

    Keynote, Pages ve Numbers’taki yeni özellikler uzaktan sunum yapma ve hareket halindeyken belgeler üzerinde çalışma deneyimini iyileştiriyor…

    Apple, iWork üretkenlik uygulamalarını yeni özelliklerle güncelledi. Kullanıcılar bu yeni özelliklerle, sunum yapmak için yeni yollara kavuşuyor ve hareket halindeyken belgeler üzerinde daha da kolay çalışabiliyor.
    Keynote’a eklenen yeni araçlarla sunumlar daha etkileşimli hale geliyor. Sunum yapan kişinin canlı kamera görüntüsünü doğrudan slaytlara eklemek ve çok sunuculu denetim ile ortak çalışmaya uygun bir ortam oluşturmak bu yeni araçlarla mümkün.
    Pages ile hareket halindeyken belge görüntülemek ve düzenlemek daha da kolaylaşıyor. Metinler ve görseller otomatik olarak, iPhone için optimize edilmiş tek sütunluk akışta görüntüleniyor. Numbers ise iPhone, iPad ve Mac’e güçlü veri analiz becerileri getiren özet tablolar özelliğini sunuyor.

    Keynote’ta Sunum Yapmanın Yeni Yolları

    Yeni güçlü araçlarla Keynote’ta sunum yapmak daha kişisel, etkileşimli ve ortak çalışmaya uygun hale geliyor. Kullanıcılar iPhone, iPad ve Mac’teki ön kamerayla kendi canlı videolarını doğrudan sunumlarına ekleyebiliyor. Böylece sunum yapan kişi slayttaki içeriğin yanında görülebiliyor. Bu özellik dersler, nasıl yapılır videoları ve video konferans uygulamalarıyla uzaktan yapılan sunumlar için ideal. Canlı videodaki görüntülerin boyutunu kolayca değiştirmek, görüntülere maskeler, çerçeveler, gölgeler ve yansımalarla daha şık bir görünüm kazandırmak da mümkün. Mac kullanıcıları birden fazla harici kamera bağlayarak canlı video deneyimini daha da zenginleştirebiliyor. Kullanıcılar ayrıca canlı ve etkileşimli sunumlar için bağlı iPhone veya iPad ekranlarını da gösterebiliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN