Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelApple'ın yeni MacBook'ları 'renkli' olabilir!

    Apple’ın yeni MacBook’ları ‘renkli’ olabilir!

    Apple en son düzenlediği etkinlikte yepyeni renklere sahip iMac modellerini tanıtmıştı. Burada pek çok renk çeşidini görmüştük. iMac’lere uyumlu olarak aynı renklerde klavye ve Magic Mouse modellerini de görücüye çıkartan Apple, yeni MacBook serisi için de benzer bir yol izleyecek.

    Yeni MacBook serisi daha renkli geliyor

    Ortaya çıkan söylentilere göre Apple yeni MacBook modelleri için renkli seçenek sunacak. Bu söylentilerin kaynağında ise isabetli sızıntılarıyla adını sıklıkla duyduğumuz Jon Prosser’dan geliyor. YouTube kanalında yer alan bir videoda Apple’ın özellikle MacBook Air serisinde farklı renkleri kullanıcılarla buluşturacağı vurgulanıyor.

    Bu yılın sonlarında tanıtılması beklenen MacBook modelleri için şu anda elimizde çok detay bulunmuyor. Yalnızca yenilenmiş bir tasarımın kullanılacağı ve Apple M2 işlemcisinin kullanılacağı biliniyor. Bunun yanında analist Ming-Chi Kuo’ya göre Apple, 2022 yılına kadar Mini-LED ekranlı yeni bir MacBook Air modeli tanıtacak.

    yeni-macbook-serisi-01

    Ian “Renders By Ian” Zelbo adıyla mavi renkte bir MacBook modeli tasarladı. Görselde de görüldüğü gibi tasarlanan yeni MacBook Prosser tarafından da kısmen onaylanmış görünüyor. Bir diğer yandan Apple bazı renkli modelleri 2020 yılında karşımıza çıkartmıştı. Hatta en son düzenlenen etkinliğinde yeni bir mor iPhone 12 de tanıtmıştı. Apple kullanıcılarını renkli ürünlerle tanıştırmayı ilerleyen dönemde de sürdürecek gibi duruyor.

    Görsel temsilidir.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN