Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımApple HomePod için biraz daha beklememiz gerekecek

    Apple HomePod için biraz daha beklememiz gerekecek

    Apple HomePod, geçtiğimiz Haziran ayında WWDC konferasında resmi olarak duyurulmuştu. Şirketim Amazon Alexa ve diğer benzer sesli asistanlı hoparlörlerine rakip olarak duyurduğu ürün, Siri desteği ve gelişmiş ses sistemiyle dikkat çekiyordu.

    Bugün itibarıyla Apple HomePod için bir açıklama yayınlayan şirket, ürünün resmi çıkışının 2018 başına ertelendiğini duyurdu.

    Apple HomePod ertelendi!

    Yapılan açıklamada “Apple’ın çığır açan kablosuz hoparlörü HomePod’u insanların deneyimlemesi için sabırsızlanıyoruz. Ancak ürünün kullanıcılara sunulması için biraz daha zamana ihtiyacımız var. ABD, İngiltere ve Avustralya için ürünü 2018 başında sunacağız” sözlerine yer verildi.

    Apple HomePod

    Büyük ihtimalle bu gecikmenin ana sebebi var olan Siri’nin HomePod için biraz daha özelleştirilmeye ihtiyaç duyulması. Çünkü tamamen Siri üzerinden kontrol edilen cihaz için sesli asistan kilit özellik sunuyor. Yüksek ihtimalle çıkışını yaptığında ülkemiz için sunulmayacak cihaz, daha sonraları ise Türkçe Siri’yle birlikte ülkemiz için de kullanılabilir olacak.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN