Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerOyunApple Arcade Platformunun Öne Çıkan Oyunları

    Apple Arcade Platformunun Öne Çıkan Oyunları

    Apple’ın yeni iş modeli ile ortaya çıkardığı Apple Arcade, ilk ayını geride bıraktı. Bana göre oldukça iyi oyunlarla son derece başarılı bir giriş yapan Apple, oyun işinde önemli işler yapacak gibi duruyor. Aylık 35 liraya 6 kişinin paylaşımına açık olan Apple Arcade, Macbook, iPhone, iPad ve Apple TV ile uyumlu. Özellikle yeni gelen güncelleme sayesinde PS4 ve Xbox One joypadini tanıttığınızda ve oyunları gerekli dönüştürücülerle büyük bir televizyona yansıttığınızda zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. İşte size 150 oyun içinde kaybolmanızı engelleyecek bir liste.

    apple arcade
    Apple Arcade ile konsol kalitesinde oyunlar mobil ortama taşınıyor. Oceanhorn 2 ise en iddialı yapımlardan biri

    Apple Arcade Gövde Gösterisi Oceanhorn 2

    Yaklaşık 10 kişilik bir ekibin ürünü olan Oceanhorn’un ilki Android, iOS ve Windows üzerinde çok beğenilmişti. Zelda’ya benzeyen oynanışı ve mobil için üst düzey sayılabilecek grafikleriyle 15 saat üzerinde hikayeye sahip Oceanhorn 2 şu an için sadece Arcade’e özel. Yeni dünyalar keşfetmeye ve soluksuz bir maceraya atılmaya hazır olun.

    apple arcade
    Bleak Sword için tek başına Apple Arcade abonesi olmaya değer

    Bleak Sword

    8 bit retro grafikleriyle oldukça çarpıcı gözüken oyunda üzerinize gelen düşmanları alt etmeye çalışıyorsunuz. Son derece yalın ve bir o kadar da kusursuz bir oynanışa sahip oyun Dark Souls’u andırıyor. Doğru zamanda bloklama yapmak ve saldırmanız gerekiyor. Müthiş bir tempoda ilerleyen bölümlerde iki kere ölürseniz karakter puanınızı kaybediyorsunuz. Dolayısıyla dikkatli ve stratejik oynayıp level / seviyenizi yükseltmeye dikkat etmelisiniz. Elinizden bırakamayacağınız bu oyun tek başına Arcade üyesi olma nedeni.

    Shantae and the Seven Sirens

    Oldukça beğenilen platform oyunun beşincisi ilk çıkışını Arcade’e özel yapıyor. Sizi araştırmaya ve yeni özelliklerinizi kullanmaya iten oyunda renkli karakterler ve etkileyici bölüm tasarımları var. Saçlarıyla ve danslarıyla düşmanlarının korkulu rüyası olan Shantae, Mario ve Metroid Prime arası bir oynanışa sahip. Yakında başka platformlara da yüksek bir ücret ile çıkacak Shantae efsanesiyle tanışmak için daha doğru zaman olamaz.


    Exit the Gungeon

    Bu oyunun güzelliğini vurgulamak için yazmak veya video izlemek yeterli değil. Rastgele şekilde ilerleyen bölümler ve bölüm sonu canavarlarını yenerek bir kuleden çıkmaya çalışıyorsunuz. Havadayken mermiler size dokunmuyor. Dolayısı ile her hareketinizi bilinçli yapmanız gerekiyor çünkü ortalık kısa sürede düşman ataklarından geçilmez hale geliyor. Daha fazla bir şey demeyelim siz oyunu oynayın. Şarjınıza da dikkat edin!

    Sayonara Wild Hearts

    Müzikleri ve görselliği ile öne çıkan bu oyun Temple Run tarzı bir oynanışa sahip. Sürekli hareket halindeyken engellere dikkat ederek nesneleri toplamanız gerekiyor. Switch ve PS4 için de satışta olan oyunu Arcade ile oynayıp kafa dağıtabilirsiniz.

    apple arcade
    Bulmaca oyunlarını seviyorsanız Where Cards Fall’u oynayın

    Where Cards Fall

    Arcade’in en iyi bulmaca oyunlarından biri Where Cards Fall. Oyunda yapmanız gereken kağıt destelerini doğru boyutlarda doğru yerde açarak bir noktadan diğerine geçmeniz. Bölümler ilerledikçe kontrol etmeniz gereken sayı da arttığı için bölüm geçince alacağınız keyif seviyeniz yükselecek. Arkaplanda da bir gencin ruh halini ve bakış açısının oyunun evrenine geçtiğini göreceksiniz.

    Siz de arcade oyunlarını joypad desteği ile oynamak isterseniz PlayStation kumandası için bu linki, Xbox One kumandası için de bu linki ziyaret edebilirsiniz.

    Siz de Apple Arcade oyunlar arasında beğendiklerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN