Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımAOC’den AMD Radeon FreeSync 2 özellikli yeni monitör

    AOC’den AMD Radeon FreeSync 2 özellikli yeni monitör

    Bilgisayar oyuncuları için sunduğu monitörlerle tanınan AOC, AGON serisine eklediği yeni modeli AGON AG322QC4 ile dikkat çekti. İşte detaylar…

    AOC, AGON serisine eklediği yeni modelle oyun meraklılarının üst seviye beklentilerine yanıt vermeyi planlıyor. Daha cnlı renkler ve akıcı görseller için VESA DisplayHDR 400 ile gelen AGON serisi modelinde ayrıca FreeSync 2 özelliği bulunuyor. Her iki özellik de ilk kez bir AGON serisi modelde sunuluyor.

    VESA DisplayHDR 400, High Dynamic Range (HDR – Yüksek Dinamik Aralık) görsellerini görüntüleyebilmek için, 400 cd/m² pik parlaklığı, geliştirilmiş siyah düzeylerini, daha yüksek bir renk gamını ve daha fazla bit derinliğini (renk derinliği) sağlıyor.

    Tam adı AOC AGON AG322QC4 olan oyun monitörü, 3 taraftan çerçevesiz tasarıma sahip ve 31,5 inç ekran boyutu sunuyor. VA paneli ile 16:9 ekran en/boy oranı sergileyen modelde çözünürlük değeri ise Quad HD (2560×1440 piksel). 2000:1’lik statik kontrast oranı, Düşük Girdi Gecikmesi (Low Input Lag) modu, Alt çerçeve ve monitör arkasında LED ışıklar, Gölge Kontrolü, 1800 mm’lik bir yarıçapa sahip kavis, 144 Hz yenileme hızı ve 4 ms GtG (griden griye) tepki süresi diğer öne çıkan ürün özellikleri arasında bulunuyor.

    Ayrıca AOC AGON AG322QC4 modeline dahil olan kablolu OSD kumandası (QuickSwitch) ile kullanıcılar ön ayarlar arasında kolayca gidip gelebilirler.

    MediaMarkt’ta satışa sunulan monitör modellerini incelemek ve online alışverişle satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN