Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerİnovasyonAndroid 11 tanıtım tarihi açıklandı

    Android 11 tanıtım tarihi açıklandı

    Merakla beklenen Android 11 tanıtım tarihi nihayet ortaya çıktı. İşte detaylar…

    Teknoloji şirketi Google tarafından geliştirilen yeni nesil mobil işletim sistemi Android 11, bu yılki I/O Geliştirici Konferası’ndan duyurulacak.

    Etkinliğin düzenlenme tarihi Google tarafından resmi olarak açıklanırken giriş ücreti ise 1.150 dolar olarak belirlendi.

    Her yıl düzenlenen Google I/O Geliştiriciler Konferansı’nda Android yeni sürümü ile birlikte birçok yenilik teknoloji kullanıcıları ile paylaşılıyor. Bu yılki etkinlikte tanıtılacak en önemli yenilik ise Android 11 olacak. Bu yönüyle binlerce teknoloji sever tarafından beklenen etkinliğin tarihinin ise 12-14 Mayıs olacağı Google tarafından resmen açıklandı. Etkinlik geçen yıl 7 Mayıs’ta başlamıştı.

    Android 11 tanıtılacak

    Google tarafından kısa bir süre önce ilk geliştirici önizleme sürümü yayınlanan Android 11 tam sürümü 12-14 Mayıs taraihinde Kaliforniya’da yapılacak olan I/O Geliştirici Konferasında yapılacak. İşletim sistemi birçok yeniliği Andorid kullanıcıları ile buluştururken en önemli özellik 5Gbağlantısıyla ilgili ileri seviye bir destek sunulacak olması. Bunun yanı sıra güvenlik, performans ve konum odaklı geiştirmeler ve yenilikler içeren Android 11 hem şelale ekranlı hem de delikli ekranlı cihazlar için optimize edilmiş olacak.

    Google I/O etkinliğinin giriş ücreti 1.150 dolar olarak açıklanırken öğrenci, öğretmen ve akademisyenler 375 dolara etkinliğe giriş yapabilecek.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN