Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımAmazfit PowerBuds Pro TWS duyuruldu

    Amazfit PowerBuds Pro TWS duyuruldu

    Amazfit, gelişmiş sağlık izleme özelliklerine ve çoklu senaryoya ve aktif gürültü önleme özelliğine sahip yeni kablosuz stereo (TWS) kulaklıkları PowerBuds Pro’yu piyasaya sürdü.

    Yeni Amazfit PowerBuds Pro, egzersiz sırasında kalp atış hızını izleyen bir kulak içi PPG kalp atış hızı sensörüne sahip. Kulaklığa dokunulduğunda, kulaklık mevcut kalp atış hızı durumu gösterir ve kalp atış hızı çok yüksek olduğunda uyarı verir.

    Yerleşik ivmeölçer sayesinde Amazfit PowerBuds Pro, oturma sırasında servikal omurganızın açısını algılayabilir. Çok uzun süre sabit bir pozisyondaysanız başınızı ve boynunuzu hareket ettirmenizi hatırlatan bir ritim çalar. duruşunuzu düzeltmenize, boyun ağrılarını ve baş ağrılarını hafifletmenize ve uzun dönemde servikal omurga sağlığı sorunlarını önlemenize yardımcı olur.

    Akıllı işitme koruması

    Amazfit PowerBuds Pro, dinlediğiniz ses içeriğinin desibel seviyesini gerçek zamanlı olarak izler ve Dünya Sağlık Örgütü’nün işitme koruma standartlarını takip ederek, işitme duyunuzu korumaya yardımcı olmak için Zepp Uygulamasında ses azaltma ve önerilen dinleme süresi hakkında öneriler sunar.

    Amazfit PowerBuds Pro, antrenmanı daha sorunsuz hale getirmek için koşunun ne zaman başladığını akıllıca algılayabilir ve ilgili spor verilerini otomatik olarak izlemeye başlayabilir.

    Kulaklık içerisinde bulunan üç mikrofon ile arama kalitesi AI arama gürültü azaltma algoritmasıyla düzenlenir ve kristal netliğinde aramalar için insan sesini öne çıkarılır.

    Kulaklıklar tek şarjda dokuz saate kadar sürükleyici ve dinamik ses kalitesi sağlar. Bu süre şarj kutusuyla 30 saate kadar uzayabilir.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN