Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerİnovasyonAdidas'tan 3D yazıcıyla üretilen taban teknolojisi: Alphaedge 4D

    Adidas’tan 3D yazıcıyla üretilen taban teknolojisi: Alphaedge 4D

    Adidas’ın teknoloji şirketi Carbon ile birlikte geliştirdiği devrim niteliğinde bir orta tabana sahip ALPHAEDGE 4D, sporun Silikon Vadisi ile buluşmasının bir sonucu.

    3D yazıcıların tekstil ve moda sektörleriyle etkileşimi yeni değil, üstelik uzun yıllardır süregelen bu teknoloji eksenindeki akım, köklü markalar tarafından da tercih edilebiliyor. İşte bu markalardan biri de Adidas.

    Adidas’ın Carbon ile birlikte geliştirdiği özellikle destek ve yastıklama için ayarlanmış SS19 Oceans edisyonları için triple white ve Parley olmak üzere iki modeliyle satışa sunulan ALPHAEDGE 4D’nin orta tabanı 3D yazıcı teknolojisiyle üretildi.

    ALPHAEDGE 4D’nin stabilite ve destek sunan, spordan ilham almış geometrik bir kafes yapısına sahip olduğu, performans ayakkabılarının geleceği olan destek ve yastıklama için özel olarak ayarlandığı kaydediliyor.

    ADIDAS 4D orta tabanı, Carbon’un öncülüğünü yaptığı bir teknoloji olan Carbon Digital Light Synthesis teknolojisi kullanılarak ışık ve oksijenle basıldı. Carbon DLS teknolojisi yüksek performanslı, dayanıklı polimerik ürünler basmak için dijital ışık projeksiyonu, oksijen geçirgen optikler ve programlanabilir sıvı reçineleri kullanılıyor.

    Teknoloji, doğrudan orta tabana gerekli hareket, yastıklama ve stabilite ile performans kategorisinin ve sonunda bireysel sporcunun veya tüketicinin ihtiyaçlarını dönüştürmek için verileri kullanıyor.

    Satışa sunuldu…

    ALPHAEDGE 4D modelleri 1 Haziran 2019’dan itibaren tüm dünyada satışa sunuldu. 2019 boyunca, ADIDAS 4D dünya çapında çeşitli performans ve yaşam tarzı kategorilerinde daha büyük miktarlarda kullanıma sunulacağı bildiriliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN