Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımAcer, hibrit çalışanlar için 3 yeni Chromebook modelini tanıttı

    Acer, hibrit çalışanlar için 3 yeni Chromebook modelini tanıttı

    İnce tasarımı ve dayanıklı alüminyum kasasıyla dikkat çeken yeni Acer Chromebook Spin 513 (CP513-2H), okul, kişisel projeler, iş ve daha fazlası için kullanabileceğiniz taşınabilir bir Chromebook olma özelliğini taşıyor.

    Acer, yaptığı açıklamayla üretkenlik, eğlence ve iletişim ihtiyaçları için güvenli, kullanımı kolay ve uygun fiyatlı bir dizüstü bilgisayar arayan kullanıcılar için tasarladığı üç yeni Chromebook modelini tanıttı. Üç farklı boyut ve form faktörü seçeneği ile gelen yeni Chromebook’lar kullanıcıların ihtiyaç duyabilecekleri tüm özelliklerin yanı sıra, eğlence ve video konferanslar için son derece kaliteli ses ve video teknolojileri ile donatıldı.

    İnce tasarımı ve dayanıklı alüminyum kasasıyla dikkat çeken yeni Acer Chromebook Spin 513 (CP513-2H), okul, kişisel projeler, iş ve daha fazlası için kullanabileceğiniz taşınabilir bir Chromebook olma özelliğini taşıyor. Gelişmiş çoklu görevler için 8 çekirdekli yeni süper hızlı MediaTek Kompanio 1380 işlemciden güç alan cihaz, olağanüstü performans özellikleri ve 10 saate kadar pil ömrü ile kullanıcıların gün boyu üretken kalmalarını sağlıyor.

    Acer Chromebook Spin 513, seyahat ederken dizüstü bilgisayarlarını yanlarına alan kişiler için askeri düzeyde MIL-STD 810H dayanıklılık özelliği ve dönüştürülebilir tasarımı, cihazı harika bir seçim haline getiriyor. Bilgisayar, tablet, çadır veya ekran olmak üzere, ihtiyaca göre dört farklı kullanım modu sunuyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN