Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Dijital KültürAcer Chromebook Tab 10 duyuruldu

    Acer Chromebook Tab 10 duyuruldu

    Chrome OS önyüklü tablet modeli Acer Chromebook Tab 10 tanıtıldı. İşte ayrıntılar…

    Acer eğitime yönelik ilk Chrome OS tablet olan Acer Chromebook Tab 10’u (D651N) tanıttı. Yeni Acer Chromebook Tab 10; Chrome OS’in hızını, sadeliğini ve güvenliğini tablette sunarak sınıflarda öğrencilerin eğitim deneyimini geliştirme iddiasıyla öne çıkıyor.

    İnç başına 264 piksel ile 2048 x 1536 çözünürlüklü 9,7 inç boyutundaki QXGA IPS dokunmatik ekrana sahip olan model, Google Play’i, dolayısıyla Android’ ekosistemine entegre olan tüm uygulamaları destekliyor.

    Öğrenciler ön taraftaki 2 MP HD web kamerası, çift hoparlör ve mikrofonla Google Hangouts üzerinden görüşme imkanı sunan modelin arka tarafında ise 5 MP kamerası bulunuyor.

    Acer Chromebook Tab 10, çift çekirdekli Cortex A72 ve dört çekirdekli Cortex-A53 işlemcileri birleştiren OP1 işlemciyle geliyor. Cihazda ayrıca 4 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı bulunuyor. 2×2 MIMO 802.11ac Wi-Fi bağlantısı,  Bluetooth 4.1, USB 3.1 Type-C Gen 1 girişi, kulaklık/hoparlör jakı ve MicroSD kart okuyucu diğer dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor.

    AR desteği de olacak…

    Ayrıca şirket tarafından yapılan açıklamaya göre Acer Chromebook Tab 10, Google’ın AR teknolojisi Expeditions AR ile yakın gelecekte Artırılmış Gerçekliğe (AR) teknolojisine destek verecek; bu sayede öğrencilerin biyoloji, coğrafya ve astronomi gibi konularda 3D nesneler sayesinde daha kolay kavrayabileceklerinin altı çiziliyor.

    MediaMarkt’ta satışa sunulan tablet modellerini incelemek ve online alışverişle satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN