Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımAcer, çevre dostu Vero ailesini yeni ürünlerle genişletti

    Acer, çevre dostu Vero ailesini yeni ürünlerle genişletti

    Acer, geri dönüştürülmüş (PCR) plastik malzeme ve geri dönüştürülebilir ambalaj kullanarak ürettiği Vero yeşil ürün serisini tanıttı.

    Acer, Vero serisiyle tüketiciler için Acer Aspire Vero dizüstü bilgisayar ve iş amaçlı kullanım için Acer TravelMate Vero dizüstü bilgisayarın da aralarında bulunduğu bir dizi yeni çevre dostu bilgisayar modelini tanıttı.
    Vero ailesindeki bilgisayarlardan çevre birimlerine kadar tüm ürünler, geri dönüştürülmüş (PCR) plastik ve geri dönüştürülebilir ambalaj kullanımı gibi çevre dostu özellikleri ile dikkat çekiyor.

    Sürdürülebilirliğin yalnızca bir ürünün nasıl yapıldığıyla değil, ürünün ne olduğuyla da ilgili olduğunu vurgulayan Acer, sürdürülebilirlik vizyonu doğrultusunda tasarladığı yeni Vero ürünleri, kolay sökülebilmeleriyle tamir ve yükseltme süreçlerini basitleştirirken, uzun ömürlü bir kullanım sağlıyor.

    Çevre dostu dizüstü bilgisayar

    Şık bir tasarımdan çok daha fazlasını sunan Acer Aspire Vero (AV15-51), Acer’ın sürdürülebilirlik vizyonunun somut bir göstergesi olarak dikkat çekiyor. Cihazın kasasında CO2 emisyonunu yaklaşık yüzde 21[1] oranında düşüren yüzde 30 PCR plastik kullanılmış. Acer Aspire Vero klavye tuş başlıkları da yüzde 50 PCR plastik içeriyor. Cihazın ödüllü yüzde 100 geri dönüştürülebilir ambalajı, bir DIY (kendin yap) dizüstü bilgisayar standı olarak kullanılabiliyor. Acer Aspire Vero’da uygulamaya geçirilen bu düşünceli tasarım, bilgisayarın veya bileşenlerinin sökülmesini, tamirini, yükseltilmesini ve geri dönüştürülmesini kolaylaştırarak gereksiz israfın önüne geçiyor. Kısa süre önce tanıtılan Windows 11 işletim sistemi ile gelen cihazın kullanımı da son derecede kolay.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN