Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanım5G’li Nokia 8.3 ile birlikte 4 yeni Nokia modeli tanıtıldı

    5G’li Nokia 8.3 ile birlikte 4 yeni Nokia modeli tanıtıldı

    HMD Global, üç yeni Nokia akıllı telefonun yanı sıra Originals ailesinin yeni bir üyesini ve özel veri dolaşımı hizmetini tanıttı.

    Portföye eklenen Nokia 8.3 5G, portföye eklenen ilk 5G Nokia akıllı telefon ve bu modeli yepyeni Nokia 5.3 ve Nokia 1.3 ile birlikte Originals ailesinin en son üyesi Nokia 5310 takip ediyor.

    Nokia 8.3 5G

    Nokia 8.3 5G, tüm dünyada operatörlerin kullanıma sunmaya başladıkları bağımsız ve bağımsız olmayan 5G kombinasyonları desteği ile birlikte, birden fazla ve sürekli değişen 5G ağ dağıtımlarını destekleyecek şekilde tasarlandı. Qualcomm modüler platformunun parçası olarak, Qualcomm 5G RF Ön Uç modülünü kullanan ilk akıllı telefon olan Nokia 8.3 5G, 40’tan fazla farklı RF bileşenini tek bir modülde bir arada sunuyor

    Nokia 5.3

    Nokia 5.3 dörtlü kamera, en yeni Qualcomm Snapdragon 665 işlemci ve bu modelde görmeye alışılan iki günlük pil ömrü sunuyori. Yapay Zekâ destekli dörtlü kamera, nerede olursa olsun mükemmel fotoğrafı çekebilmenizi sağlıyor; gece modu sayesinde, ışığın yetersiz olduğu durumlarda bile.

    Nokia 1.3

    Nokia 1.3 modern teknolojiyi ve tamamen yeni Android 10 (Go edition) işletim sistemini daha önce hiç olmadığı kadar ulaşılabilir bir fiyata sunuyor. Bir akıllı telefona ilk kez Camera Go uygulamasını, düşük ışıkta Yapay Zeka görüntü füzyon teknolojisini, Gallery Go uygulamasını ve parlak HD+ uçtan uca ekranı getiren Nokia 1.3, ister iç mekan ister parlak dış mekan olsun, tüm detayları görmenizi sağlıyor.

    Nokia 5310

    Orijinal Nokia 5310 Xpress Music’in yeniden tasarlanmış hali Nokia 5310 ile birlikte bir MP3 çalar ve FM radyo geliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN