Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknoloji4GB RAM'li ASUS ZenFone 2 satışa sunuluyor

    4GB RAM’li ASUS ZenFone 2 satışa sunuluyor

    Zenfone2_familyASUS, akıllı telefon ailesinin yeni üyesi, dünyanın ilk 4GB RAM’li telefonu ZenFone 2’yi tanıttı. 13 MP PixelMaster kamera, 2,3 GHz’ye varan Intel Atom işlemciler ve ZenUI arayüzü ile gün yüzüne çıkan ZenFone 2, Haziran sonu itibarı ile 1099 TL’den başlayan fiyatlarla tüketicilere ulaşacak.

    İlk modeliyle büyük ilgi gören, ASUS ZenFone akıllı telefon ailesinin amiral gemisi ZenFone 2 İstanbul’da tanıtıldı. Ergonomik tasarımı ve akıllı telefonlarda 13MP PixelMaster kamerası ile öne çıkan ZenFone 2, 4GB RAM, 4G/LTE bağlantı, çift SIM ve 2,3 GHz’ye varan Intel 64-bit Atom işlemcisi ile performans açısından da tüketicileri memnun etme iddiasına sahip.

    ASUS ZenFone 2’nin kamerasının “Düşük Işık” modu sayesinde kullanıcılar flaş kullanmadan, geceleri %400 oranında daha parlak fotoğraflar çekebiliyorlar. Kameranın “Ters Işık” modu ile geri planda kalan öğelerin net ve gölgesiz olarak yakalanabilmesi sağlanıyor. PixelMaster kameranın ISO, enstantane hızı ve diğer tüm ayarları elle kolaylıkla kontrol edilebiliyor.

    Zenfone25,5 inç Full HD IPS ekranı, 403ppi piksel yoğunluğuna sahip. 178 dereceye kadar geniş görüntüleme açıları sunabilen ekran, canlı fotoğraflar, videolar sergilerken net bir ekran görüntüsü de sağlıyor. ASUS ZenFone 2 modelleri, 2,3 GHz’e varan 64-bit Intel Atom işlemcileri ve önceki modele kıyasla yedi kat daha hızlı performans sunan 4GB RAM’le geliyorlar.

    ZenFone 2’nin dahili 4G/LTE bağlantısı, 802.11ac Wi-Fi bağlantısıyla müzik ve filmlerin daha iyi performans beraberinde izlenmesini sağlıyor. DSDA (Dual SIM Dual Active) teknolojisi aynı anda iki SIM kartı da sürekli çalışır halde tutarken telefon 3000mAh piliyle de dikkat çekiyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN