Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknoloji3 iPhone birden gelebilir: iPhone XS, iPhone X Plus ve iPhone XS...

    3 iPhone birden gelebilir: iPhone XS, iPhone X Plus ve iPhone XS Max

    Lansmanına 1 haftadan az bir süre kala Apple’ın 3 yeni iPhone birden tanıtabileceği iddia edildi. İşte detaylar…

    Önde gelen teknoloji şirketi Apple’ın 12 Eylül’de gerçekleştireceği yeni iPhone modelleri lansmanına bir haftadan az bir süre kalırken, etkinlikte 3 yeni iPhone modeli tanıtılacağı iddiaları artmaya başladı… Apple’ın iPhone XS Max adında daha geniş yeni bir modeli tanıtacağı sızdı. Bu haber yeni iPhone XS ve XS Max modellerini gösteren fotoğrafın basına sızmasından birkaç gün sonra geldi.

    Apple dendiğinde akla ilk gelen medya platformlarından biri olan 9to5Mac internet sitesinin sızdırdığı fotoğrafta yeni iPhone modelinin daha geniş bir ekrana sahip olduğu görülmüştü. Yapılan yorumlarda Apple’ın 5.8 inç ve 6.5 inç büyüklüğünde ‘iPhone XS’ adı altında yeni modellerini tanıtılacağı kaydedildi. Bunun gerçekleşmesi halinde büyük bir sürpriz olacağına şüphe yok…

    3 yeni iPhone mu tanıtılacak?

    Yeni iPhone modelleri hakkında yapılan yorumlarda Apple’ın daha büyük yeni modele Plus ismini vermeyeceği belirtildi. Bunun yerine Max ifadesini tercih ederek daha geniş olan yeni modelin isminin iPhone XS Max olacağı iddia edildi.

    Bir diğer iddia ise iPhone XS modellerinin 3 arka kameraya sahip olacağı. Yapılan yorumlarda böyle bir kameranın iPhone’un zum kapasitesini geliştireceğini ve loş ışıklı ortamlarda resim kalitesini geliştireceğini öne sürüyor.

    Teknoloji dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz…

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN