Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelÇocuğunuz için 23 Nisan hediyeleri

    Çocuğunuz için 23 Nisan hediyeleri

    Her yıl olduğu gibi sadece çocuklara özel bir gün olan 23 Nisan yaklaşıyor. Çocuklar o gün dilediklerince eğlenecek ve kendi bayramlarını istedikleri şekilde kutlayacaklar. Siz de belki bu özel günde ona bir hediye almak istersiniz. İşte çocuğunuz için 23 Nisan hediyeleri…

    23 Nisan

    23 Nisan için çocuğunuza ne alacaksınız?

    Ülkemizde her yıl 23 Nisan Günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanıyor. O gün okullarda çocuklar, haftalardır hazırlandıkları gösterilere katılıyor ve bu mutlu günü eğlenerek ve sevinerek geçiriyorlar. AVM’lerde çocuklara özel etkinlikler oluyor ve pek çok özel kuruluş da bugün için kursundan atölyesine, birbirinden eğlenceli faaliyetler düzenliyorlar. Sadece çocuklara ait olan bu özel günde belki siz de ona bir hediye alarak onu sevindirmek isteyebilirsiniz. Çocukların istekleri bitmez ama ne istediği konusunda kararsız kalırsanız sizlere yardımcı olmak isteriz. Sizler için onların hoşuna gidebilecek 23 Nisan hediye alternatiflerini seçtik.

    Gözlüğüm şekil, önümden çekil!

    Çocuklar oyun oynamaya her zaman meraklılar. Eğer sizinki de meraklıysa ve bir PlayStation oyun konsolu varsa ona 23 Nisan için bir sanal gerçeklik gözlüğü alabilirsiniz. Emin olun bu hediye çok hoşuna gidecektir. Sizlere ürün hakkında biraz bilgi verelim. Tüm PS4 konsolları ile uyumlu olan sanal gerçeklik gözlüğünü öncelikle PS4’e bağlamanız, sonrasında da PS Camera eklemeniz gerekiyor. Kurulum tamamlandıktan sonra çocuğunuz gerçekliği arkasında bırakabilir. PS VR’da bulunan dahili mikrofon ile çevrimiçi arkadaşlarıyla sohbet edebilir, oyun içi taktikleri tartışabilir ve gözlüğün entegre mikrofonuyla çevresindeki sanal dünya algısını güçlendirebilir. Kutunun içerisinde yer alan PlayStation VR Worlds ile beş eşsiz deneyim yaşayabilir. Büyük bir beyaz köpek balığı ile burun buruna gelebilir, uzayda çürümekte olan gemi enkazının yanında ilerleyebilir, gelen trafiğe karşı zikzak çizebilir, fütüristik bir spordan sağ kurtulabilir ya da Londra’da geçen heyecanlı bir gangster öyküsünde yer alabilir.

    SONY PS VR ürününü incelemek ya da satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

    Onun niye iPad’i olmasın!

    Etrafınıza baktığınızda hemen hemen her çocuğun bir iPad sahibi olduğunu görebilirsiniz. Bu nedenle 23 Nisan için çocuğunuzu en çok sevindirecek hediyelerden biri iPad olabilir. Hemen sizlere ürün hakkında bilgi verelim. Yalnızca 7,5 mm inceliğindeki iPad, 9.7 inç genişliğinde bir retina ekrana sahip. Arkada 8, önde 1.2 megapiksel bir kamerası bulunuyor. 32 GB hafızaya sahip olan iPad ile çocuğunuz 1.3 milyondan fazla uygulama arasından istediklerini rahatlıkla indirebilir. 866 Mbps’ye kadar Wi-Fi hızını ve 300 Mbps’ye kadar 4G LTE hızını destekleyen iPad, Apple SIM ile de uyumlu. Böylece çocuğunuz nerede olursanız olun internete her zaman bağlı kalacak ve istediği oyunu rahatlıkla oynayıp kolaylıkla video izleyebilecek.

    APPLE iPad Wi-Fi 32GB Tablet ürününü incelemek ya da satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

    Bu hediye hem size hem ona…

    23 Nisan için çocuğunuza bir akıllı saat de hediye edebilirsiniz. Bu aslında çocuğunuzla birlikte size de ideal bir hediye olacaktır. TCL Alcatel Move Time Akıllı Çocuk Saati MT30 ile çocuğunuzun konumunu telefonunuzdan takip ederken, onu arayabilir ve sesli mesaj gönderebilirsiniz. Kol saatinin üstündeki SOS (İmdat) tuşu, cihazın acil durumlarda yardım çağırmasını ve üstün konum doğruluğu sunmasını sağlıyor. Ayrıca güvenli bölge özelliği sayesinde, cihaz önceden ayarlanmış bir alandan çıktığında uyarı gönderiyor. Uygulama üzerinden çocuğunuzun nerede olduğunu gün boyunca izlemeniz de mümkün. Çocuğunuz kolunda şık bir saat taşırken sizler de gönül rahatlığıyla onu takip edebilirsiniz.

    ALCATEL Movetime MT30G Akıllı Saat ürününü incelemek ya da satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN