Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerSosyal Medya2021’de Twitter'da oyunlar hakkında 2,4 milyar tweet atıldı

    2021’de Twitter’da oyunlar hakkında 2,4 milyar tweet atıldı

    2021’de Twitter’da oyunlar hakkında 2,4 milyarı aşkın tweet atıldı, 2021 adeta rekorların yılı oldu…

    Popüler mikro blog ağı Twitter, 2021’de oyun dünyası için çok önemli bir yerdeydi. Twitter, 2021’de de önceki yıllarda olduğu gibi oyun yayıncıları, oyun medyası, popüler yayıncılar ve eğlendiriciler, e-spor ligleri, takımlar, oyuncular ve yorumcular için buluşulacak, etkileşim yaratılacak yer olarak hizmet vermeye devam etti.

    2021, Twitter’da oyun sohbetleri için bir başka rekor yılı oldu. 2021’de, oyun hakkında yıllık %14 artış ve 2017’ye göre 10 kattan fazla artışla 2,4 MİLYARDAN fazla Tweet vardı. Ve 2021’in 4. çeyreği, Twitter’da şimdiye kadarki en büyük oyun sohbeti gerçekleşen çeyrek oldu.

    Twitter’ın 2021’deki küresel oyun sohbeti verileri ve sıralamaları tüm zamanların en proaktif yıllarından birine işaret etti.

    Dünyanın dört bir yanındaki oyun topluluğu ve ekosistemi, yüz yüze e-spor etkinliklerinin sahneye geri dönmesi, yayıncıların yeni oyunları çıkarması, NFT’lerin etkisini ve kapsamını artırması gibi birçok gelişmenin de getirdiği ivme ile oyuna dair yılın en büyük anları hakkında konuşmak için Twitter’a geldi.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN