Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerYazılım2020 yılının her akıllı telefona lazım 5 mobil uygulaması

    2020 yılının her akıllı telefona lazım 5 mobil uygulaması

    Çok zorlu geçen bir yılın ardından kısa süre sonra yepyeni umutlarla dolu yeni bir yıla giriyoruz. Ne yazık ki 2020 yılı dünya tarihine birçok kişinin hayatını kaybettiği, birçok insanın işsiz kaldığı oldukça zorlu geçen bir yıl olarak geçecek. 2021 yılının huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyor ve konumuza geçiyoruz. 2020 yılında akıllı telefonlarda mutlaka olması gereken beş uygulamayı sizler için derledik.

    DoubleTake by Filmic Pro

    Listemizin ilk sırasında iPhone ve iPad kullanıcılarının harika fotoğraflar ve videolar çekebilmelerine olanak tanıyan gerçekten çok kullanışlı bir uygulama olan DoubleTake var. DoubleTake ile telefonunuzun hem ön hem arka kamerasını da aynı anda kullanabilmenizi sağlıyor. DoubleTake ile değer verdiğiniz anları daha farklı bir şekilde ölümsüzleştirebiliyorsunuz.

    Uygulamayı indirmek için: https://apps.apple.com/us/app/doubletake-by-filmic-pro/id1478041592

    ZOOM Cloud Meetings

    Listemizin ikinci sırasında pandemi nedeniyle hayatımıza hızlı bir giriş yapan Zoom uygulaması var. Artık telefonlarımızın, tabletlerimizin ve bilgisayarlarımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelen ZOOM Cloud Meetings eğitim hayatından çalışma hayatına ve günlük hayatımıza kadar birçok yerde en çok kullandığımız uygulamalardan biri oldu. Hatta düğün ve cenaze törenlerine kadar kullanım alanı buldu.

    Uygulamayı indirmek için (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.videomeetings&hl=tr&gl=US

    Uygulamayı indirmek için (iOS): https://apps.apple.com/tr/app/zoom-cloud-meetings/id546505307?l=tr

    Speekoo

    Listemizin ikinci sırasında Google tarafından da en iyi uygulamalar arasında seçilen Speekoo var. Tamamen ücretsiz bir uygulama olan Speekoo, yabancı dil öğrenimini büyük ölçüde kolaylaştırma iddiasına sahip. Uygulamada Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Almanca, Çince ve Japonca olmak üzere 6 farklı dil öğrenebiliyorsunuz. Her bir dilin 20 düzeyi var ve her bir düzeyde ortalama 12 ders bulunuyor. Uygulama yabancı dil öğrenmeyi bir eğlence haline getiriyor.

    Uygulamayı indirmek için (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.speekoo.app_fr&hl=en_US

    Uygulamayı indirmek için (iOS): https://apps.apple.com/us/app/speekoo-learn-a-language/id1171852940

    Reface

    Listemizin dördüncü sırasında daha önce adı Doublicat olan ve sonradan Reface olarak değiştirilen deepfake uygulaması var. Reface uygulamasında yüzünüzü çeşitli filmler veya video kliplerdeki ünlülerin yüzleriyle değiştirebiliyorsunuz. Bunun için yüzünüzün uygun bir fotoğrafını çekmeniz yeterli. Gerisini Reface hallediyor. Oldukça başarılı bir uygulama olan Reface ile sadece video değil aynı zamanda GIF de oluşturabiliyorsunuz. Oluşturduğunuz bu videoları ve gif’leri arkadaşlarınızla paylaşabiliyor veya Facebook, Instagram ve diğer sosyal medya mecralarında paylaşabiliyorsunuz. Uygulama hem Android hem de iOS cihazlarda çalışabiliyor.

    Uygulamayı indirmek için (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=video.reface.app

    Uygulamayı indirmek için (iOS): https://apps.apple.com/us/app/reface-face-swap-videos/id1488782587

    Jumprope: How-to Videos

    Listemizin son sırasında nasıl yapılır videolarınızı tüm dünyayla paylaşabileceğiniz oldukça kullanışlı bir uygulama olan Jumprope var. Uygulamanın hazır şablonlarını kullanarak bir video hazırlayabiliyor ve bu videoyu tüm dünyayla paylaşabiliyorsunuz.

    Uygulamayı indirmek için (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jumprope.android&hl=tr&gl=US

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN