Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Genel1 yılı cebinize sığdırabilirsiniz

    1 yılı cebinize sığdırabilirsiniz

    İçinde bulunduğumuz 2018 yılını geride bırakmamıza çok az bir zaman kaldı. İyisiyle kötüsüyle koca bir yılı devirdik ve birçok da anı biriktirdik. Tüm hatıralarınızı alacağınız minimal boyutlu bir taşınabilir harici bellek ile saklayabilirsiniz. Yani, 1 yılı cebinize sığdırabilirsiniz…

    1 yılı cebinize sığdırabilirsiniz

    1 yılı cebinize sığdırabilirsiniz

    Koca bir 365 günü geride bırakmaya, yeni yılı yeni umutlarla karşılamaya hazır mısınız? İyisiyle kötüsüyle, acısıyla tatlısıyla bir yılı daha tamamlıyoruz ve yeni bir yıla doğru adım adım ilerliyoruz. Bu süre içerisinde pek çok anı biriktirdik, sevdiklerimizle güzel vakit geçirdik, geçirdiğimiz güzel vakitleri fotoğraflayarak ölümsüzleştirdik ve şimdi sıra onları arşivlemeye geldi. Tüm yıl boyunca çektiğiniz fotoğrafları, kayda aldığınız videoları, kısacası sizi 2018 yılında en mutlu eden anları cebinize sığabilecek kadar küçük bir taşınabilir harici bellek ile saklayabilirsiniz. Kısacası, geçirdiğiniz koca 1 yılı cebinize sığdırabilirsiniz.

    Kaybolmayan anılar…

    Bu yıl çok fazla gezdiniz, tatil yaptınız, yeni insanlarla tanıştınız, güldünüz, eğlendiniz ve bir dolu anı biriktirdiniz. Bunların hepsini yanınızda taşıyabileceğiniz kadar küçük bir cihazda taşımak ister misiniz? Samsung’un SSD T5 modelindeki taşınabilir harici belleği sizin için ideal bir ürün olabilir. Özelliklerine gelince… Kompakt ve dayanıklı tasarım ve parola korumasıyla T5, kolayca taşınabiliyor ve verileri de güvenli bir şekilde depolayabiliyor. Samsung V-NAND flaş bellek ve USB 3.1 Gen 2 arabirimi ile T5, harici HDD’lerden 4.9 kata kadar daha hızlı olan 540 MB/sn’ye kadar aktarım hızları sağlıyor. Böylece 4K videolar ve yüksek çözünürlüklü fotoğraflar da dahil olmak üzere büyük boyutlu verilerin aktarılması ve yedeklenmesi çok daha hızlı olabiliyor. İki farklı alüminyum kaplama ile sunulan T5 modelindeki taşınabilir harici bellek, 250 GB ve 500 GB modeller için mavi, 1 TB ve 2 TB modeller için de siyah renk seçenekleriyle birlikte geliyor.

    SAMSUNG SSD T5 Taşınabilir Harici Bellek ürününü incelemek ya da satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

    Cepte 1 TB…

    1 yılı cebinize sığdırabilirsiniz dedik ve sizler için önerebileceğimiz bir diğer taşınabilir harici bellek modeli de Sony’nin 1 TB kapasitesi olan ürünü. İnce, şık, siyah veya gümüş alüminyum efektli kaplamaya sahip ürün, ilk olarak şık tasarımıyla dikkatleri üzerine topluyor. Cebe sığabilecek kadar küçük olan bu cihazla 1 TB’a kadar veri saklayabilirsiniz. USB 3.0 arabirimi ve veri aktarımını hızlandıran, önceden yüklenmiş yazılımla mümkün olan en yüksek veri aktarım hızının keyfini yaşayabilirsiniz. Başkalarının verilerinize erişememesi için AES 256 bit algoritmalı veri şifreleme ve şifre koruması ile gelen taşınabilir harici belleğin, tamamen güvenli bir kullanım sunduğunu da ekleyelim.

    SONY 1TB USB 3.0 2.5 inç Harici Disk HD-E1/SC2 ürününü incelemek ya da satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

    Metal ve matın şıklığı…

    Sizlere son olarak da WD’nin My Passport Ultra modelini önermek istiyoruz. Bu ürün, metal ve mat yüzeyleri mükemmel biçimde birleştiren bir tasarım ile karşınıza çıkıyor. İstediğiniz tüm içeriği depolamaya yetecek kadar alana sahip WD Backup yazılımı ve parola koruması, anılarınızın tümünü güvende ve güvenli tutmanıza yardımcı oluyor. Kullanım kolaylığı sayesinde kaydetmeye ve yedeklemeye başlamak için sadece cihaz ile arasında bağlantıyı sağlamanız yeterli. Dahil edilen WD Discovery yazılımı, Facebook, Instagram, Dropbox ve Google Drive gibi en çok tercih edilen sosyal medya ve bulut depolama hizmetlerini bağlıyor. Fotoğraflarınızı, videolarınızı ve belgelerinizi My Passport Ultra diskine aktararak anılarınızı sonsuza kadar güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz.

    WD My Passport Ultra 1TB 2.5 inç USB 3.0 Beyaz / Altın Harici Disk ürününü incelemek ya da satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN