Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanım1 kg'den hafif HUAWEI MateBook X ile tanışın

    1 kg’den hafif HUAWEI MateBook X ile tanışın

    Huawei, mobil üretkenliğin önem kazandığı günümüzde şık tasarımı, yenilikçi teknolojisi ve sunduğu akıllı deneyimiyle öne çıkan MateBook Serisi’nin en son üyesi MateBook X’i duyurdu.

    Ultra taşınabilir deneyim, 1 kg ağırlığında ultra hafif ve inceliği yalnızca 13,6 mm olan gövdede bir araya gelen kompakt dizüstü bilgisayar ile yeniden tanımlanıyor. Hafif dizüstü bilgisayar, 13 inçlik gövdesi ile, bir dergi gibi herhangi bir sırt çantasına kolayca sığıyor.

    3K Sonsuz FullView Ekran

    Yeni HUAWEI MateBook X, yüzde 90 ekran / gövde oranı sunan çerçevesiz bir tasarımla üretilen Sonsuz FullView Ekrana sahip ilk dizüstü bilgisayar.

    LTPS ekranı, ayrıntı ve renk canlılığı ile ideal bir görsel deneyim sunmak için yüzde 100 sRGB renk gamını ve 3K çözünürlüğü (3000×2000) destekliyor. Kullanıcılar daha fazla içerik görüntüleyen 3:2 ekran oranıyla daha verimli çalışabiliyor.

    Ekran ayrıca, kullanıcıların bir akıllı telefonda olduğu kadar kolay bir şekilde üç parmakla aşağı kaydırarak ekran görüntüsü almasına olanak tanıyan Parmak Hareketleri Ekran Görüntüsü gibi hareket desteğiyle birlikte çoklu dokunma özelliğine sahip.

    10. Nesil Intel Core işlemci ve 16 GB’a kadar RAM içeren HUAWEI MateBook X, tipik üretkenlik ve multimedya kullanım durumlarında sorunsuz bir deneyimi için gerekli performansı sunuyor. Wi-Fi 6 desteği, Wi-Fi 5’in üç katına varan hızlarla, kalabalık yerlerde bile internet bağlantısının hızlı ve sabit kalmasını sağlıyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN