Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımDell'den 96 çekirdekli yeni iş istasyonu

    Dell’den 96 çekirdekli yeni iş istasyonu

    Yeni Precision, AMD Ryzen Threadripper PRO ile GenAI iş yüklerini destekliyor.

    Dell, AMD Ryzen ™ Threadripper ™ PRO 7000 WX Serisi işlemcilere sahip yeni Precision 7875 Tower’ı tanıttı. Precision 7875, Dell’in şimdiye kadarki en ölçeklenebilir ve güçlü AMD işlemci tabanlı iş istasyonu olma özelliğini taşıyor.

    Mühendisler, mimarlar ve ürün tasarımcıları için tasarlanan Precision 7875 Tower, zorlu profesyonel uygulamalar için özel olarak tasarlanmış çok iş parçacıklı bir bilgi işlem iş istasyonu olarak öne çıkıyor. Kullanıcılar, büyük veri kümeleri içeren yapay zekâ çalışmalarını desteklemekten grafik tasarım ve sanal gerçeklik projelerini yürütmeye kadar çok çeşitli görevler için Precision 7875 Tower gücünden yararlanabiliyor. 96 adede kadar çekirdeğe sahip Precision 7875 Tower, herhangi tek soketli Dell Precision iş istasyonunda bulunan en fazla çekirdek sayısına sahip.

    Precision 7875 Tower bir performans merkezi olarak öne çıkıyor. Yüksek CPU çekirdek sayısı sayesinde kullanıcılar, iş yükleri veya taleplerdeki önemli dalgalanmaları karşılayacak şekilde cihazı ölçeklendirebiliyor. Bu iş istasyonu, model eğitimi, GenAI, makine öğrenimi ve daha fazlasını kapsayan çok çeşitli AI işlevlerini destekleyebiliyor. Ayrıca render, film prodüksiyonu, tasarım analizi, simülasyon, mimari, mühendislik ve inşaat (AEC) görselleştirme gibi bir dizi üst düzey yaratıcı uygulama için gereken çok yönlülüğü sunuyor.

    Çeşitli sektörlerden müşteriler, yaratıcı projelerini desteklemek üzere Precision iş istasyonlarını kullanıyor. İster bir apartman tasarımı yapan bir mimar olun, ister bir sonraki filmini hazırlayan bir animatör olun, Dell Precision iş istasyonları çok çeşitli zorlu iş yükleri için sağlam ve güvenilir seçenekler sunuyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN